fredag 10 oktober 2008

Så var det fredag igen!!!!

Ja ni dagarna går även fast man inte tycker det när det är måndag! Men nu är det ju redan fredag igen! Själv har jag typ inte gjort nåt denna vecka...alla mina tankar går till Mattias! Jag försöker att inte känna in för mkt i det, men det är liksom bara så jag fungerar. Människor jag bryr mig om känner jag med, och tyvärr är det ju lite jobbigt ibland. Men jag är som jag är! Nåt jag måste jobba med...jag kan ju inte rädda alla, även om jag vill det!


Igår var iaf Tommy och jag till familjecenter i Valdemarsvik, det gick väl bra. Vi ska träffas igen den 6 November. Det var en man och en kvinna och de var trevliga och så. Känndes skönt när vi var där. Tommy fick prata och de lyssna på honom då hela tiden sen var det min tur, så det var verkligen en i taget som fick prata!
Tror även det var nyttigt för Tommy att höra att man kan inte ge några garantier i dagsläget...utan att det är bara att ge sig ut i berg o dalbanan så att säga.

Efteråt trodde jag att vi skulle gå ut och äta...medans Tommy hade lagat mat hemma och fixat Mamma mia filmen...Tommy trodde även att jag skulle sova hemma i huset. Men det hade inte jag räknat med. Så Tommy blev besviken men jag höll fast vid att åka till min syster. Men vi bestämde att vi ska prova och se om vi kan bo ihop på helgerna och ifrån varann i veckorna...det är så blandade känslor så ni kan inte ana! Vet varken ut eller in...önskar så att jag kunde få min lgh NU! Så jag kan få bo ensam ett tag innan huset säljs för att verkligen komma ifatt allt jag känner och så. FAN FAN!!!

Nä nu ska jag åka till Maxi och handla så slipper jag göra det efter jobbet!
Kram

Inga kommentarer: