lördag 4 oktober 2008

Lördag

Gårdagen kom och gick....jobba och spela tråkig bingo med pensionärerna...höll på att somna när jag ropa ut bingo nummren så pensionärerna skratta åt mig!
När jag kom hem kom Tommy och hämta mig så åkte jag ut till Mejas klass som tälta ute i skogen...vi grilla korv och hade det trevligt. Vid 20 tiden åkte jag hem igen, Tommy och jag prata i bilen och bestämde att vi skulle prata idag om framtiden så snart ska jag gå upp till Tommy och ta tag i diskussionen.

När jag kom hem satte jag på en brasa och kolla på Idol...och somna....vakna vid 24 tiden då Fredrik ringde som vanligt när han är ute och festar...får väl säga TACK till honom denna gång eftersom jag vakna och kunde gå upp och lägga mig i sängen.
Somna nästintill direkt eftersom jag var så jävlans trött och sov hela natten ända fram till halv nio i morse! Gud så skönt!

Ikväll ska jag gå på bio med Jessica, vi ska se Mamma Mia...sist jag var på en "vuxenbio" var väl typ 5 år sen eller så...går ju aldrig på bio. Men det ska bli kul eftersom jag vill se denna film då alla pratar om den och att den ska vara så bra.

Imorgon bär det av till Jeanette ska gå på Me`n I party, det är ett företag som säljer kläder, har aldrig vart på nåt sånt så det ska bli kul i rulans.

Jo just det igår ringde familjeteraputen så Tommy och jag ska dit på torsdag och gå på parsamtal...så vi får se vad vi kommer fram till där.


Nä hörre ni nu ska jag gå upp till Tommy och ta tag i mitt liv...
Kram

1 kommentar:

elin669 sa...

hej vännen ! jag hoppas att ni fick prata ordentligt idag ! hoppas att du mår bra ! kram !