måndag 27 oktober 2008

Höst lov

Gud så skönt det kommer bli denna vecka! Tjejerna har höstlov från skolan så de ska vara hos mina föräldar vilket innebär att jag kommer vara helt ensam hemma! Idag ska förvisso Tommy komma hem och sova här för jag bad honom om det eftersom huset är upp och nedvänt! Så det innebär STÄDNING! Men sen tisdag, onsdag, torsdag innebär helt ensam hemma!!! YIPPIE!!! På fredag hämtar jag tjejerna så jag får träffa dem lite sen på lördag ska de till farmor eftersom vi ska på 30 års kalas hos Camilla. Får se vad jag hittar på denna vecka när jag kan göra precis vad jag vill!!!

Igår var vi så uttråkade hade inget att göra så vi åkte in till stan och köpte lite kläder till Meja, åt lunch på Lindals och sen åkte vi till Media market och Toys r us och köpte lite spel till det nyinköpta xboxet. Stanna även till på coop och köpte med oss lite smarrigt fika hem;) Stanna till i Sörping och köpte med oss mat från Braskens (meja och jag dela på kycklingsallad). Hyrde även en film som heter Kid Svensk, en rolig svensk familjefilm. Alla tjejerna satt och skratta i kapp. Malou höll för ögonen när 2 ungdomar pussa varann för hon tyckte det var så pinsamt;) Det är ju inte många år kvar tills hon kommer vilja pussa killar hela tiden;) Men det vill hon inte veta av just nu!

Sen efter filmen satte jag mig framför datorn och surfa runt beställde lite från Oriflame eftersom jag hade fått 500 kr att handla för där;) Malou och Tommy satt och spela ett av de nya spelen och Meja och Miranda bada.

Prata även med Ami så vi bestämde oss för att åka till Stockholm med Irene den 20 november. Irene fyller ju 65 nu den 10 november så vi ska bjuda henne på resa och mat till Stockholm ska även ge henne en sminkning på face. Ska bli roligt att träffa de underbara "tanterna" igen. Saknar de så mkt vi kunde verkligen skratta på jobbet...medans Marie bara ska vara så allvarlig och djup i allt! Men visst är hon snäll men det är ju kossorna i hagen också.

Idag på jobbet börjar jag med en gympa pass sen är det Marie som har gamla tider vad jag ska göra då vet jag inte riktigt...det märks sen.

Tänker så mkt på han jag träffa härom dagen...fan vad jobbigt att känna så här!

Kram

Inga kommentarer: