fredag 19 september 2008

Uppe före tuppen!

Gud jag vakna kl 5 i morse och var hur pigg som helst gick upp och satte mig här vid datorn och nu är klockan 5,41!!! Och jag börjar känna mig lite småtrött faktiskt...

Får se vad som händer idag...känner mig "nervös" över att vara här hemma en hel dag med, jag orkar liksom inte. Har inget att säga allt är bara dött! Prata med min älskade mormor igår. Hon har ont i sina ben och skulle få opa dem och hennes sambo Bosse har ju cancer så jag hörde på henne att hon var ledsen. Och det förstår jag! Hon sa att hon skulle flytta till Norrköping sen, och det tycker jag med! För då kan jag träffa henne oftare! Min mormor är VÄRLDENS BÄSTA!!!! Hon fråga verkligen om jag tänkt igenom mitt beslut med Tommy, jag sa JA! Har kämpat länge och nu är det STOPP! Så hon fråga om jag träffat nån ny...Jag träffa nån ny?! Finns inte ens på kartan just nu om jag ska träffa nån ny så ska jag bli lesbisk sa jag! Orkar inte med en slö karl en gång till som slänger kalsonger och strumpor överallt! Då skratta mormor! Men jag kommer dock inte bli lesbisk heller eftersom som jag personligen inte ens kan tänka tanken att pussa en tjej. Men jag respekterar dock alla människor vad de än gillar för kön, tro inget annat, men jag själv väljer att föredra killar... Men som sagt så klarar jag mig nog bäst själv nu ett tag framöver iaf!

Gud jag har legat och tänkt på lgh hela natten känns det som...jag bara längtar tills jag flyttar låg och räkna hur långt det är kvar till 1 december...detta är verkligen ett dilemma!

Kram

Inga kommentarer: