onsdag 17 september 2008

Numera så...

delar jag visst säng med Miranda...det är så varmt och gosigt att känna hennes varma kropp! Mkt bättre än att höra Tommys äckliga snarkningar! Dock är det trångt då Miranda har en 90 cm säng men den är underbart mjuk och härlig så det går...allt går ju bara man vill så att säga;)

Idag ska Malou iaf prova att gå till skolan, vi får se om hon klarar hela dagen eftersom hon verkar väldigt känslig för ljud...om hon inte gör det så ska mamma åka ner till henne så hon slipper vara ensam.

Igår innan jobbet åkte jag till Ica Maxi i Norrköping och köpte Mirandas presenter...det blev 1 barbie docka, 1 riddare på häst, 1 hästblock med penna, 1 bok, 1 set med massor av olika pärlor och 1 spindelmannen dräkt! Jag vet att det är spindelman dräkten som är det bästa! Har ju redan köpt en gitarr som hon såg samma dag som jag kom hem med den så hon fick den då....undra om hon kommer förstå det.

Idag ska Miranda ta kort på dagis...hör och häpna om man vill att de ska ta enskilda bilder måste man som förälder vara med!!!! Hur många tar ledigt från jobbet bara för att de ska ta kort?! Inte jag iaf!!! Så det blir bara grupp bild för Miranda idag men det går ju lika bra det. Då behöver det ju inte bli så dyrt liksom!

Igår var ju som sagt kamin killen här....det blev riktigt fint och vet ni vad han och hans tjej letar hus i Ringarum...så jag promota vårat hus;) Men tror de ville ha ett enplans hus och det förstår jag...skulle mkt hellre ha det så man slipper denna jävla trapp och ständigt dragande på damsugare och att man skiter i övervåningen den liksom bara är på nåt sätt.

Idag ska jag iaf stanna till vid skolan och be lärarna skriva på Malou och Mejas papper om att flytta skola! Känns som ett steg närmare!!!YIPPIE!!!! Plus att Mirandas dagis papper skickas idag!!! Tror inte ens jag behöver säga att jag vill flytta härifrån NU!!! Misstro mig inte visst kommer jag att sakna huset för det är "mitt" hus jag tänker aldrig åka förbi här mer för det skulle kännas för konstigt mår illa av bara tanken att nån annan ska bo här! Men det är ju en sorge process att gå igenom så det är ju bara att gilla läget!
Jag vill ju inte ha det som vi har det plus att jag orkar inte med tjurskallen Tommy! Vill kunna prata med vem jag vill när JAG vill! Ja jag är egoistisk men jag får vara det! Jag behöver inte tänka på alla andra för det är deras problem och inte MITT! Självklart tänker jag på barnen men det hoppas jag ni förstår ändo!

Kram

1 kommentar:

Alexandra sa...

Ja Malin, man får faktiskt vara egoistisk ibland. Man behöver inte alltid tänka på alla andra. Och jag förstår iaf att du tänker på barnen och vill deras bästa. Men i det här läget tycker jag att du gör dem en tjänst genom att de kommer att få en lugn, trygg och stabil mamma... en mamma som mår bra och kan älska sina barn. Barnen märker och vet mycket mer än vad man tror ju och då tror inte jag att det bästa alltid är att stanna kvar i ett förhållande som man inte trivs i. Jag tycker att du är stark som kan göra det här för dig själv!

Ha en bra dag och stor kram från mig!

Ps. hann inte ringa igår men vi kan väl höras ikväll?

Kram Sandra