lördag 6 september 2008

Regning lördag

Uschan idag regnar det, kan inte bli mkt tråkigare än så i väderfronten!!! Men jag sov ända till 7,30 och det är väldigt länge sen!!! Så skönt att kunna sova en hel natt!

Igår när jag var på väg hem från jobbet ringde Malou och grät på min telefon! En bonde i traktor hade nästan kört på henne, så hon var livrädd! Plus att han hade inte ens stannat utan bara skrikit ut ur traktorn att hon skulle se sig för och var visst väldigt arg utav sig i "talet"! Självklart ska Malou se sig för på vägarna men lika mkt måste en trafikant se sig för! Och ska absolut INTE börja skrika en massa fula ord till ett barn som är vettskrämd! Som tur var så var de flera kompisar så malou var inte ensamen när det hände. Filippa hade kramat om Malou och kännt att hennes hjärta dunka! De är för gulliga de små liven! Men tur att det bara var Malous fot som blev påkörd, så jag slapp vara med om nåt annat hemskt som jag inte ens tänker skriva ut!

Idag ska Tommy ut till Hjulerum och hjälpa ett par vänner som också ska sälja sitt hus. Så jag kommer ha en lugn dag iaf utan att behöva känna mig nervös för att göra rätt eller fel.
Själv har jag inte riktigt bestämt vad jag ska hitta på, Miranda ska ju på kalas till Josefin. Tror faktiskt att jag ska rensa!!!Men har dock ingen kärra att kunna lämpa över all skit på...Ska bli skönt att få ordning på saker och ting här hemma så att det blir lättare att flytta, slippa att sortera skräp då liksom.

Mammma ringde mig igår när jag var på väg till jobbet för att höra hur det gick att bo hemma med Tommy nu. De var ju barnvakt här i torsdags och Tommy hade visst inte ens hälsat på dem utan bara sagt"är du här" plus att när vi kom hem från föräldramötet så sa han inte ens hej till mamma och pappa utan bara skrek till ungarna "nu ska ni gå och lägga er". Så mamma undra hur jag mådde eftersom Tommy beter sig som han gör. Men jag förklara att jag bryr mig inte, liksom skiter i vad han säger. Han förstör bara ännu mer för sig själv...Det är liksom bara att bita ihop han ska inte få trycka ner mig eller barnen.
Det är väl Tommys sätt att visa att han mår dåligt men tyvärr blir det bara fel eftersom det gör att jag känner bara "avsky" emot honom när han gör så här.

Igår på jobbet åkte jag och köpte en högtalare anläggning för 4000 kr!!! Så på bingon slapp jag skrika utan kunde tala i normal röstläge och alla hörde!!! Så underbart!!!Man kan även koppla in våran cd i apparaten och en massa instrument så lyxigt!!! Nu kan vi ha ordentlig musik på våra frågesporter, gympa pass och allt annat!

Kram

Inga kommentarer: