tisdag 5 augusti 2008

vilken bra dag!

Kan inte bli en bättre dag att börja jobba på...det verkligen ös regna i stort sett hela dagen! Så underbart!!! Då minska ju min jobb ångest iaf! Väl på jobbet så var ju våran "köksa" tillbaka...i både gott och ont så att säga. Hon är en liten "räv" hon sa att våran vikarei hade gått till våran chef och sagt frågat om det verkligen var meningen att vi skulle äta kl 12...historian är så invecklad att jag bara tar den i väldigt stora drag. Men iaf så kände jag att det var nåt som inte stämde för vi har verkligen haft det så kul och underbart tillsamans, plus att våran vikarie är en ordninarei personal ifrån hemtjänstgruppen så hon är van...sagt och gjort! Efter att alla pensionerer gått hem gick Marie och jag till våran chef för att reda ut detta eftersom det kändes så konstigt. Det hela var tvärtom!!! Det är våran "köksa" som springer till chefen och säger både ditt och datt!!!Herregud hon har ju tom sagt till mig att hon inte vill att vi ska gå till chefen utan att vi på träffpunkten klarar oss själva! Så är det just det hon själv gör!!! Jag blir vansinnig på sånt!!! Hon måste verkligen ha uselt självförtoende eftersom hon ska trycka ner alla andra för att göra sig själv lite bättre!!! Jag är så oooooooootroligt glad att Marie är min arbetskamrat!!!Och att vi känner och tycker på samma sätt (oftast) självklart tycker vi olika men våran grund är den samma!!! Tur är det!!! Men det var iaf väldigt skönt att få ett samtal med våran chef igår och höra både det ena och andra.

När jag kom hem från jobbet hade tommy lagat mat! Helt underbart för jag var så hungrig att jag höll på att svimma, magen höll på att vända sig ut och in i bussen hem! Tommy kommer vara hemma idag också för han hostar nåt så enormt han var till vårdcentralen igår och fick hostmedicin så nu kanske det hjälper till att "skynda" på att bli frisk.

Kram

1 kommentar:

Alexandra sa...

jobbiga vissa människor är! Och visst är det tråkigt väder! Förstår inte att jag kunde säga att jag längtade efter lite regn i fredags... NU längtar jag efter solen igen eftersom vi har ledigt i 2 veckor till.

Du, vi skulle ju ha träffats förra veckan ju...vi smsade ju om det! Vi kan väl ta det nån helg framöver?

Ha en bra dag! Kram Sandra