söndag 3 augusti 2008

Trevlig kväll

Sista dagen på min semester*gråter* vill vara ledig mera ju!!! Känner inte att jag är utvilad plus att det är så skönt att slippa åka iväg till jobbet varje dag...men men det är ju så livet är om man ska ha råd att ge barnen mat på bordet varje dag!
Igår var vi iaf in till stan och träffa Lotta och Tony vi gick och åt på babyl house smarrigt värre! Plus att det är en sån plånboksvänlig restaurang! Rekomendaras de varmaste! Efter att vi ätit så diskutera vi vad vi skulle hitta på, Lotta kom på den smarta iden att bowla. Sagt och gjort så åkte vi upp till Vilbergen och som tur var så var det 1 bana som var avbokad så det fanns plats för oss!! Jag kom sist och Tony vann. Men roligt var det! Efter bowlingen var Lotta och jag hungriga igen så vi åkte och åt på max...det var gott också! 4 trötta pensionärer som vi är valde vi att åka hem igen. Så Tommy och jag tog 22 bussen hem. Vi hade en trevlig kväll med gott sällskap och så och nu är det bara timmar kvar sen är det jobb som gäller igen som sagt. Måste fixa iordning ett gymmpa pass till jobbet för vecka 33 ska jag börja att ha gymmpa 1 gång per vecka för tanterna och gubbarna. Tommy och jag på väg in till stan på bussen.

Kram

1 kommentar:

Felicia6 sa...

Tck för igår! Det var supertrevligt och vi gör gärna om det fler gånger då vi är nere. Trist vi åker hem i morgon, även om det såklart är skönt att få komma till sitt egna hem igen :)