måndag 2 mars 2009

Så var helgen över...

Japp då har denna helg också passerat...en trevlig sådan:) Har spenderat största delen av den med favorit mannen i mitt liv! Känner sån lycka inombords att jag önskar alla människor allt gott här på jorden!

Igår gick vi först tipspromenad i Vrinnevi skogen, skulle träffas där klockan 10...och vi kom några minuter försent så älskling och hans barn var redan där. Men vi gick bort oss i skogen!!! Börja nästan känna en panik inombords då jag inte hade en aning om vart vi var men tillslut såg jag minigolfen!!! JIPPIE!!! Då var vi framme, hitta dit tillslut iaf! Rundan var 3,5 km och väldigt hal!!! Barnen kämpa sig igenom och Miranda börja tröttna mot slutet men var ändo jätte duktig som tog sig igenom promenaden och hon fick fylla i tipslappen så hon var ändo glad;) Det tog oss rätt så exat 1 timma att gå promenaden...vi skulle gå hem igen men Broman erbjöd skjuss och först tacka jag nej för jag ville gå men Miranda orka inte gå mer så vi packa tillslut in oss i hans bil och åkte hem. Fick frågan om vi ville följa med på stan...och jo då det kunde vi väl göra så vi gick bara upp till oss och duscha och så och sen ner till Broman för att sen bege oss till stan. Moa köpte kläder och Anton lika så sen så blev det besök till Istanbul kebab och efter det till Moas fotbolls cup i Ektorp. Vi titta på några matcher och det kändes så bra att sitta där och bara njuta utav sällskapet och att tjejerna tyckte det var roligt att vara där med.
Sen blev det ett fika besökt till en kompis till Broman. Stanna där ett tag och barnen spela tv spel och så...Sen efter det blev det hem till Broman och så laga han och Anton mat;) De två är så charmig ihop kan inte annat än att le;) Anton blir ju snart 13 år och vi alla minns ju våran tonårs tid;) Malou och Miranda satte sig framför tvn och jag hjälpte Moa med hennes engelska läxa. Moa är så härlig vi satt och skratta åt alla "konstiga" engelska ord och jag försökte lära henne lite knep för att komma ihåg uttalen på vissa ord...engelska känner ju jag att jag kan men när det kommer till matte ja ni...då vill inte mina hjärnceller följa med riktigt men har ju aldrig gillat det heller!
Sen dags för mat och efter det kolla kidsen på High school musical på tv och jag kände hur trött jag började bli men samtidigt ville jag inte åka hem för jag vet ju hur mkt mysigare det är att gosa med Broman än att sova hemma;) Men kl 20,30 begav vi oss hemåt och försökte kolla lite på Beck på tv 4 men kände mig allt för uppspelt och glad för att kunna koncentrera mig på filmen så jag gick och la mig kl 22 när nyheterna satte igång. Somna med Amelia i handen och vakna vid 24 hugget av att jag fick ett sms från Niklas...men jag läste bara det och somna direkt och nu på morgonen när jag vakna så låg telefonen uppe med hans sms under kudden! Så jag kan tänka mig att jag hade tänkt att svara i natt men var nog allt för trött;) Hoppas det ordnar sig för honom eller det vet jag att det kommer att göra men det kan ju ta en tid. Erbjöd honom att jag gärna lyssnar om han vill lätta sitt hjärta och det menar jag med. Känner ju att jag är så pass stark i dagsläget att jag fakitskt orkar höra på andras problem och bekymmer utan att försöka lösa dem, men att jag faktiskt kan finnas där som stöd.

Tänkte att Malou skulle få hämta Miranda på dagis då får de känna sig lite stora;)
Ha en bra dag för det ska jag försöka ha och bara genom att tänka på min underbara man så kan inget annat hända!

Kram

Inga kommentarer: