tisdag 8 juli 2008

Sol vart är du?!

Fy bövlingen vad det har regnat!!! Jag blir så deppig när det är sånt här väder! Jag vill ju att det ska vara varmt och solsken INTE regn!!!
I söndags åkte jag in till min syster och sov över där dels för att jag skulle börja tidigare igår och jag ville bort från hemmet, känner att jag behöver luft för att kunna andas. Miranda och Tommy kom till mitt jobb igår och hälsa på en sväng Miranda tycker det är så kul på mitt jobb bara för att vi har en burk med karameller;)
På kvällen gjorde jag abslout inget, sov ett par timmar framför tvn, jag är så innerligt trött nu för tiden...och NEJ jag är INTE gravid! Tror bara att det är så mkt med planering och så på jobbet liksom men igår fick vi till nästan hela hösten! Så himla skönt att veta lite mer än bara ta dagen som den kommer liksom. Snart är det semester för mig så då ska jag vila upp mig!!!
Nu är jag så glad såg att Noice ska komma till augusti festen i Norrköping den 23 augusti!!! Då ska jag verkligen dit!!! Det är ju så nära. Då ska nog även tjejerna med för de gillar Noice också. Miranda kan 2 låtar med dem utantill det låter så gulligt när hon sjunger...
Kram

Inga kommentarer: