lördag 19 juli 2008

14 dagar ledighet!!!

Jippie ajaj ta mig om du kan....det va de första orden jag kom på när jag skulle börja skriva mitt inlägg för dagen, jag är lite knäpp jag vet;)

Igår var det sista dagen på jobbet för semester! SÅ SKÖNT!!! Det var riktigt roligt också för vi hade underhållning och det kom ca 60 personer! Så det var fullt hus så att säga, det var "Svenne" som kom och spela. Riktigt rolig man! Tanterna och gubbarna skratta och sjöng! Så lyckat! Själv så bjöd jag på mig själv också, dansa, sjöng, klappa händerna och drog igång tanterna och gubbarna! Hörde utav en tant att jag var så sprallig och härlig. Visst är det en fin komplimang!

Efter jobbet åkte vi till min bror med familj eftersom Noel fyllde år. Det var trevligt. Fika och prata. När jag kom såg jag mormor och blev helt enkelt så glad att jag bara krama om henne och gav henne en puss på kinden och sa "min älskade mormor". Vet faktiskt inte varför jag reagera så men jag liksom bara blev så glad över att se henne! Hon blev nog glad att jag gjorde så också. På söndag ska vi fira henne, hon bjuder ju oss på middag på en herrgård ute på landet nånstans 30 minuter från Linköping. Idag ska jag in till Norrköping och köpa hennes present.
Skulle ju egentligen ha åkt till Höör med Jessica och hämtat en hund men kände igår att jag orka helt enkelt inte så jag ringde och sa det till henne. Kännde att jag måste vara ärlig, har så mkt inbokat hela veckan och behöver få vara ledig nån dag också.
Blir så irreterad på min huvudvärk, varför?! Undra om det är nåt fel på mig eftersom min mage är katastrof också?!SKRAJ!

Vet ni vad jag har gjort?! Skickat in mig till Topp hälsa, de har en tävling om "topp pingla" ett slags gör om mig repotarge...eftersom jag vart med i Må bra tidningen för några år sen vet jag ju ungefär vad det innebär. Och känner att nu skulle jag behöva en yttre "förvandling" också...HOPPAS! Detta var bilden jag skicka med...då ser de att jag behöver hjälp!

Kram

1 kommentar:

elin669 sa...

hej ! jag håller tummarna för att du får vara med, även om jag tycker att du är söt som du är !
kram !