fredag 4 juli 2008

Jag vill ha ett LIV

Jag vill leva mitt liv här och nu...men hur sjutton gör man då?! Det är det som är den stora frågan...jag vill liksom leva i en rosa värld...jag vill jag vill jag vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men min värld och mitt liv är allt utom rosa! Jag vill vara snygg! Jag vet att det är ytligt men det är vad jag vill! Vad är snyggt?! Det är ju betraktarens ögon, men vem är betraktaren?! Jag vill vara snygg som såna där snygga tjejer...vilka tycker jag är snygga då?! Det finns massor av såna snyggingar såna som ser lyckliga ut men kanske inte är det ändo det förstår jag med. Men jag skriver bara vad jag känner även om jag verkar ytlig! Men jag vill liksom vara en sån där snygg tjej som många tycker är snygg! Det är vad jag vill! Jag vill inte höra att jag har vackra drag...eller är en snäll tjej! Jag vill vara fotomodell snygg med allt vad det innebär punkt slut!

Igår var jag till psykologen, skönt att få prata ur sig mina jobbiga 6 veckor från samtal...vi prata inte om nån särkillt utan jag berätta bara om allt jobbigt jag har haft och att jag även har gått tillbaka till full dos av min psyk medicin. Den bittra sanningen att jag behöver äta sånt för att kunna tycka att livet är ok! Hatar att behöva äta dessa förbaskade tabletter, men som det verkar är det helt enkelt bara att gilla läget.
När jag ändo var kvar i stan efter jobbet passa jag på att gå en sväng på stan, shoppa kläder till tjejerna och till MIG!!! en ny bh och 1 par "ballongbyxor" älskar den modellen de är så sköna och svala, har ett par innan men älskar dem så jag köpte ett liknande par till. Det är 3/4 dels långa med mudd i slutet som man liksom drar upp till knäna så blir man som en "hip hoppare" tror de egentligen heter Harems byxor. Snygga är de iaf. Till tjejerna blev det trosor, toppar, shorts och leggins sk förbrukningsvaror. Jag älskar att shoppa, är nog shopping beroende faktiskt för när jag shoppar mår jag så bra! Känner liksom ett lyckorus i kroppen som saknas annars. Antar att vi åker ner till Valdemarsvik i kväll och går på marknad och så, alltid roligt. Plus att det är tivoli!!! och andra jippon också. Det är även imorgon också men kan ju vara skönt att inte ha nåt inbokat eller inte...
Ikväll kommer tjejerna hem igen...tommy börjar sin semester i eftermiddag skönt för honom så nu ska tommy och tjejerna vara lediga i 2 veckor medans jag jobbar sen är jag ledig också.
Kram

Inga kommentarer: