fredag 25 juli 2008

Oh dagen var så lovley!

Jag på väg till till Linköping



Ivarje fall åkte ju till Linköping igår och träffa några tjejer från Viktdropp! Det var så kul i rulans och trevligt. Jag hämta Lotta i Norrköping vid 13 tiden sen åkte vi till Lkpg och käka lunch för att sen möta de andra tjejerna från Viktdropp. Hade totalt glömt vart filbytargallerian var men när jag tillslut prata med Majsan kom jag på! Det tär på minnet när man inte besöker Lkpg särskillt ofta. När vi tillslut kommit rätt så besluta vi oss för att gå till Trädgårdsföreningen och fika! Det var så mysigt där!!!Plus att solen stråla så underbart!!! Jag blev dessutom så lycklig! De hade laktosfri mjölk!!!Så jag kunde dricka the utan att få kramp i magen, jag festa loss rejält och tog glass fläder och lime smak i sorbet, the och en festis;) Vi satt så klart ute dock i skuggan för det var ju lite väl varmt att sitta i solen...men helt underbart skönt. Vi var totalt 6 tjejer plus en liten tapper 3 årig son. Det var en tjej som skulle opas i september...vet att det kommer att gå bra för henne! Vi andra 5 var alla opade ungefär samtidigt så det var ju lite roligt...vi satt och prata och fika från 3 till 6 och det kändes som om vi bara vart där i 1 timma! Alltså jag tycker det är så kul och träffa dessa underbara människor som verkligen förstår vad man har gått igenom och går igenom också för den delen. Det är svårt att förklara, men det är så skönt att hitta människor med i stort sätt samma historia som än själv liksom, man märker att man inte är helt knäpp i skallen utan att det är väldigt många som går där ute och tycker och tänker som jag!

När vi tillslut sa Hej då så gick Lotta och jag in på H&M, Lotta hitta lite kläder till sig själv på rean...plus att jag vet att hon är extra glad då hon kunde köpa en kjol i storlek M!!!LYCKA!!! Själv blev det som vanligt inget till mig...men hitta dock 2 par leggins åt Malou för 39,50 kr för 2 st!!! Det var ta 2 betala för1 på barnavdelningen! Sen var det dags att hämta bilen och bege oss hemåt, parkerings billjetten gick ju ut. Både jag och Lotta var hungriga så vi besluta oss för att äta, det blev Babel House i Norrköping! SÅ GOTT! Plus att jag var så hungrig så det var extra gott såklart.

På söndag är det ju Ringarumsdagen här så Lotta och hennes man Tony och deras son Jesper kommer ner hit. Kul i rulans! Tycker det är så synd att Lotta bor så långt bort för hon är en så härlig tjej, känner verkligen att vi har roligt ihop och tycker så lika hela tiden. Även fast vi bara träffats 2 gånger tidigare tycker jag att det känns som om vi känt varann länge för det är aldrig nån konstig tystnad...vi har helt enkelt så kul.

Här kommer två bilder från Viktdropp träffen på Trädgårdsföreningen.


Kramar

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Malin, Tackar så mycket, nu har även jag en annan blogg att läsa med . Jag bor i Streatham (blä) men blir antagligen Fulham om jag å killen inte kan hitta en lägenhet i Sverige. Hur kom det sig att du flyttae till Sverige igen? MVH Alexandra