söndag 6 juli 2008

Helgen är snart slut

Det innebär att det är arbete som väntar mig imorgon, är ju så trött och vill sova men men det får jag göra i ett annat liv. Denna helg har vi fart och flängt lite hit och lite dit. Ifredags efter jobbet åkte vi och hämta tjejerna hos Farmor för att sen åka ner till Valdemarsvik och gå på tivoli och marknad. Tjejerna åkte karuseller och köpte remmar, Miranda köpte även en svampbob 4kant topp...den har hon haft på sig både lördag och idag...hon älskar ju svampbob så hon är glad. Vi träffa även på min bror Mikael...som hade druckit så Malou och Miranda blev rädda för honom när han var onykter eftersom han inte var som han brukar vara....men har förklarat att det inte är farligt man är bara konstig när man dricker. Jag blir mest nervös på Mikael när han ska hålla på och dricka dels pga av hans "tidigare" liv plus att han blir så full och ska hålla på och dryga sig mot andra då, det är han och hans kompis som håller på så när de dricker! Mikael är liksom en av sveriges underbaraste människa så han blir så förändrad när han dricker! Nu var han i Valdemarsvik med Jimmy och deras båt! Då blir jag ännu mer nervös att han ska ramla ner i vattnet när han gick på båten....Jag älskar mina syskon så innerligt! Mikael och Marie helt underbara syskon som jag skulle göra vad som helst för!!!Puss på er!!! Om de själva bara kunde förstå hur underbara de är och att jag är så glad för att de är mina syskon!!!
TommyMiranda flyger ballong

igår var vi in till Norrköping och slängde skräp på returpunkten. Sen gjorde vi besök på Bauhaus, vi måste köpa nya fönstren till Mirandas rum och det nu!!! Sen en tur in till Rusta för att köpa pool grejer. Sen in till centrum för Malou ville köpa sims IKEA, vi passa på att äta Malou och Miranda ville ha Mc donalds så vi köpte med det och åt på cupolen för tommy och jag ville INTE ha Mc...så vi åt sallad! Mkt skönare för min mage! Sen bar det av hemmåt igen för Meja var ju ensam hemma med sin kompis Emilia men det hade gått bra. Men jag ville hem med för jag var så trött!!!
Nu är det iaf söndag och vad jag vet så blir det en hel dag här hemma...grått och trist väder ute och jag känner mig själv som en fettsäck:(
Kram

Inga kommentarer: