torsdag 26 februari 2009

Förbaskade hals!!!

Snart tar jag en kniv eller nåt och skär bort min högra del av halsen för fy fasiken så ont det gör...jag brukar inte klaga över lite halsont...men nu har det gått för långt...det värker upp i örat och det ser ut som en pingsboll på höger sida utav halsen plus att det är helt igensvullet i halsen!!! Har legat och tjutit hela natten utav smärta så till slut ringde jag sjukvårdsupplysningen och jag fick rådet att suga på en is bit!!!! Och att jag skulle ringa till Vc idag igen för att ta nya prover då det kan ha utvecklats till nåt annat nu. Så jag hade tänkt att stanna hemma idag eftersom mina ögon går i kors! Men så ringer Vappu kl halv sex och berättar att hon har magsjuka!!!! Så det är bara att pallra sig ner till jobbet ett tag och be chefen sätta in nån i köket iaf! För jag kommer verkligen inte orka jobba hela dagen plus att jag egetnligen inte får vara i ett kök när jag har nån slags bacill i mig...Så kl 8 är det jag som ringer vårdcentralen.
Meja känner sig inte bra heller så hon ska vara hemma från skolan idag.
Gulle Broman ringde förut för att höra hur det var med mig...Gud vilken man han är!!! Skämms ju nästan för att jag bara tjatar om min fjantiga hals!!! Men sånt är livet ibland man kan inte alltid vara på topp;)

Igår var jag med Mattias och Fredrik till Olearys och käka...smarrigt plus att snälla Fredrik bjöd mig;)Tusen tack underbara make;) Vilken tur att vi har varann;) Vad skulle jag göra utan er två mina två underbara älsklingar!!!
Passa på att köpa ett par grå jeans leggins på Vero moda...men ska gå och lämna tillbaka dem idag och köpa en annan färg! Sen blev det en tur till City gross och STOR HANDLA!!!! Skönt nu är det fullt i frysen så jag behöver nog inte besöka nån sån tråkig butik på ett bra tag iaf och det är ju skönt! Kom hem vid 19,30 tiden och Meja hjälpte till med att bära upp allt...duktiga Meja;) Sen ville hon äta pannkakor så vi gjorde smeten och så börja hon steka dem. Och fick känna sig lite stor;)
Prata med Charmis på kvällen, det är så underbart att höra hans röst, jag blir så glad av honom! Han är en otrolig man! Fattar fakiskt inte varför just jag har träffat honom?! Ibland är det nån högre makt som ser till att under även händer mig!

Nu på morgonen åkte jag ner en snabbis till jobbet och prata med min chef och lämna nycklarna till köket och sa att jag inte kan jobba heller...och det hörde han så att säga. Skönt att de förstår, ringde till vårdcentralen så jag ska dit nu kl 9,30 så får vi se vad det visar. Sen ska jag ner till stan och möta Mattias så ska vi gå till biblioteket och en sväng på stan.
Idag är det ju torsdag och det innebär ju psykolog besök...men har ringt och avbokat för jag orkar inte sitta och prata i ett streck i 1 timma idag känner jag.

I eftermiddag ska Charmis och jag åka ner till Ringarum och hämta min cykel...den stackarn har en stress dag...men ack så snäll han är som ställer upp så här för mig och hjälper mig. Känner att jag måste ha min cykel nu så jag kan börja träna inför kommande Tjejvättern som Sandra och jag ska ge oss på igen;) Ska bli så kul för det är en sån sjukt underbar känsla när man kommer i mål!!! Förra gången vi cykla så hade jag typ cyklat till macken i ringarum 2 gånger...så det var inte så många mil i benen så att säga...tänkte att jag iaf kunde få ihop 1 mil denna gång;)

Kram

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Vilket skit att du har så ont i halsen! Inget roligt alls!

Ja nu är det bäst att du hämtar cykeln och jag ska laga min! Vi måste ju börja träna för tusan! Jag hade iaf 4-5 mil i benen förra gången...men tänkte att det skulle bli lite mer denna gång. Kanske man kan gå ner lite i vikt på köpet ;) Jag måste ändå komma i form nu för jag ska rida distansritt med hästen och då måste man ha lite kondis... hrm... så jag har redan börjat! hihi

Stor kram till dig och krya på dig!

Anonym sa...

Jag vill också följa med och cykla med er, Kram Catherine