söndag 21 juni 2009

Söndag....snart jobb igen:(

Varför går alltid lediga dagar så snabbt och när man jobbar går det så saaakta att man inte tror att timmarna går framåt ens?! Fy imorgon är det dags att jobba igen! Vill inte!!! känner att jag behöver vara ledig ett tag och min semester är långt fram...vecka 31 börjar den!!!! Och dit är det ju hundra år liksom!


I torsdags fick jag sms av syster om jag ville följa med ut...tveka...var ju så trött! Plus att jag har bestämt mig för att inte dricka på länge efter min förra helg! Men gick hem och la mig och sov i 3 timmar och sen förökte jag göra mig iordning för en kväll med Marie och Maria...gick upp till Marie och satt och drack öl...men kände hur full jag blev och hur min ångest skulle bli om jag gick ut! Så vet ni vad?! Jag gick hem och la mig! Så STOLT! Så på midsommarafton när jag gick upp var jag relativt pigg...mattias ringde dock kl 07,10!!! Men han märkte att jag inte var vidare pratglad då! Så jag sa typ inget utan bara ja...mm!
Vid 12 tiden åkte jag ner till Broman och hämta upp han för att sen åka ut till Johan och hämta honom för att sen åka till City gross och handla lite mat och så till eftermiddagen. Väl hemma igen hos Johan så spela de lite poker på internet...och ja ni det är en riktig upplevelse att se min charmör:) Sen laga vi till maten och kolla på fotboll...sen poker igen;) Mig gjorde det inget för jag är ingen social människa just nu så det känndes bara skönt att få vara och inte göra nåt liksom! Vid 21 tiden åkte Broman och jag hemåt...jag hade glömt min hostmedicn hemma så jag lämna av honom hos sig och så åkte jag upp till mig och hämta den för att sen leta efter nåt som var öppet för att inhandla en cola till mig och en fanta till Broman;) Satt i soffan och myste och prata lite och kolla på nån film. Vid halv 11 tiden skulle Broman spela en turnering på datorn så jag la mig "skönt" i soffan och slumra från och till fram tills han var klar kl 01,30!!! Då gick vi och la oss och sov fram till 7, men jag somna såklart om! Men vakna från och till fram till kl 11 pga att Bromans telefoner ringde hela tiden! Tillslut gick jag upp då min tele fick ett sms. Så jag hoppa in i duschen och sen ner till Konsum för att köpa frukost och lite grejer till Marie. När jag kom tillbaka så vakna SÖT:) Och så kom Tore upp ett tag innan Broman och jag åkte ner till St Anna för att hämta mina tjejer. Vi åt och fika därnere. När vi skulle åka hem så ville inte Malou följa med hem så hon är kvar där tills idag.


Väl hemma så lämna vi bara av alla grejer sen iväg till Maxi för att inhandla lite grjejer...passa på att handla lite åt Broman med;) Då han hade tvättstugan. När handlandet var klart så köpte vi oss varsin mjukglass på Ica! Ja vad tror ni hände?! Såklart att jag börja dumpa...och det hände just när vi var framme hos Broman...så han fråga hur det var...usch jag vill inte bli så när han ser, inte än liksom...känner att det är så jobbigt när jag blir så! Men jag åt liksom inte ens halva mjukglassen! Men men...väl hemma så fanns det tvättid så jag kunde tvätta tjejernas kläder! Skönt! När jag kommer upp från tvättstugan så fixar vi mat och så...sätter mig framför datorn och så kommer Meja! Mamma!!! Lucia är DÖD!!! Då ser vi att det är blod i buren! Och att Lucia dock andas än...Meja har henne i sin famn och klappar henne och så somnar hon in. Så nu ligger Lucia i Mirandas spiderman kartong och i sitt hus med en massa ludd och teckningar och mat från Meja och Miranda. Fy jag vill inte berätta detta för Malou. Hon kommer bli så ledsen, men det är bara att bita i det sura äpplet så att säga. Vet inte när hon kommer hem och jag vet inte vart vi ska ha begravningen...tänkte kanske att Näs skulle vara ett bra ställe men då måste Tommy åka med henne dit liksom. Och känner jag Tommy rätt så kommer han inte göra det! Ringde upp Broman igår kväll och visste inte om jag skulle skratta eller gråta åt att jag faktiskt tjöt över att Lucia var död! Men han är ju en sån bra människa så han förstod.

Lucia de sista minuterna innan hon soman in
Ska träffa Broman och hans barn idag och det är SOL ute! Så härligt! Vi skulle hitta på nåt med barnen. Det känns så bra nu med honom, både han och jag har fått tänka till! Han är en sån fin människa! Önskar jag kunde förklara i ord vad han ger mig och vad jag känner men det går inte för det är nåt större liksom!


Nej ni vänner nu ska jag försöka ta tag i mitt liv som jag har lagt åt sidan ett tag;)

Ha en bra dag

Kram

Inga kommentarer: