måndag 13 april 2009

Chock!

Tänk vad dagarna går snabbt egentligen...har inte vart inne på alla mina favvo sidor på internet på ett par veckor och så igår gick jag in på viktdropp och till min stora förskräckelse så upptäckte jag att älsklings Tina hade gått bort!!! Hela dagen igår kändes som skit! Varför hon?! Hon var en sån härlig människa med så mkt sprudlande energi att det inte går att förklara i ord!!!! Minns det som igår när vi var på Noice, hon älska ju Noice lika mkt som mig liksom!!! Mådde illa av när jag radera hennes nummer ur min mobil, tänkte först ringa henne för att verkligen se om det var sant!!! Men det är ju bara att inse att det fakitskt är sant!!! Kommer sakna Tinas härlig sprudlande prat hela tiden!!!!
Härliga Tina när vi hade en sjukt rolig kväll med Noice, alkohol och båttur!!!


Igår cykla vi upp till Folkparken för att träffa Broman och hans barn och så Steffe med barn och så Danne med sin son. De spela fotboll och jag satt mest och tänkte på Tina men jag hade berättat för Broman att jag inte mådde bra så jag tror nog han förstår varför jag inte var vidare social liksom. Gick sen bort till Wallmans och köpte glass för att sen cykla hem till Vilbergen igen.
På kvällen var jag så sugen på att verkligen se I sjunde himlen...en gamal tjut film...så Miranda och jag cykla ner till video vest för att se om de hade den filmen...men icke!!! Till min besvikelse!!! Så Miranda hyrde Alvin och gänget ist...på vägen hem så sa Mirananda att hon ville träffa Anton och Moa så vi stanna till hos Broman för att se om de var hemma men innan så sa Miranda såhär " Mamma, jag vill köpa blommor till dom för dom brukar köpa det till oss." Sagt och gjort så köpte vi nån gul bukett på Konsum...Hon är för söt ibland min lilla Miranda.
Stanna till hos Broman och de var hemma så vi stanna där ett tag...sen cykla vi hemåt igen och jag kände hur min ångest blev större och större efter ett tag hemma så kände jag att jag behövde luft!!! Så jag gick ut en timma, först ner till Ica för att köpa tvättgrejer och sen tog jag mig en sväng runt Vilbergen och lyssna på en massa tjut musik och gick och tjöt! Kändes mkt bättre när jag kom hem...men orka inte vara social så jag tog mig en dusch och sen några ångest dämpande tabletter för att orka ta mig igenom kvällen...tillslut blev jag så sömning så jag begav mig till sängen och söndagen var äntligen över....nu på morgonen känner jag mig lite off så att säga...får se hur dagen blir om jag kommer klara av att vara trevlig eller inte.

Söta Broman håller på att sluta röka så han är lätt retlig nu så att säga...och jag förstår han väldigt väl! Har ju själv försökt sluta flertalet gånger men orkar inte stå emot suget!!! Men söta Broman kämpar och jag är så stolt över honom!!! KÄMPA är det enda som gäller och jag vet att han kan klara det!

Idag ska jag och tjejerna träffa dem...vad vi kommer hitta på det vet jag inte...nåt liksom. Men först är det städ och tvätt som gäller här hemma i Vilbergen:( En ont måste så att säga.
Imorgon är det dags för jobb igen...känns mindre roligt men är ju också ett ont måste så att säga.

Hoppas på sol idag så jag kan få lite fräknar;)

Kram

Inga kommentarer: