tisdag 13 januari 2009

ARG LEDSEN OCH JÄVLIGT FÖRBANNAD!

Hatar verkligen att jag kan känna så mkt hat mot en människa! Vidrig känsla! Han måste vara så psykiskt ostabil så det inte finns ord för det! Vad får han att tro att jag ens vill ha kontakt med honom?! Det vill jag absolut inte, eftersom han inte är värd en rutten fisk som ligger död i sjön! Det ända jag vill är att han ska göra rätt för sig! Men snart bryr jag mig inte bara jag slipper honom i mitt liv som han har lyckats att förstöra så innerligt men det är ändo jag som vinner på det i slut ändan eftersom jag kan stå rakryggad efter hela den här soppan, medans han fortsätter att leva i en lögn! Han måste nog helt enkelt försöka svartmåla mig för att försöka nästla in R och hans föräldrar i allt skit igen! Skiter i vilket eftersom jag vet att det är jag som talar sanning! Nu ska jag försöka att skita i detta jävla drama! Det stjäl alldeles för mkt energi från mig!

Igår kom chefen till mig och sa " Malin, du har vart borta så mkt, du måste försöka tänka på att du har ett jobb. Men du mår inte så bra va?!" Då kom mina tårar direkt och jag sa men jag har typ bara vart borta min semester och i fredags för vård av barn...kom sen på att jag faktiskt var borta 1 vecka i december när Anders börja denna härva...men som sagt nu kämpar jag vidare med detta jobb. Hon sa också att de har saknat mig, och det var ju gulligt sagt.
Sen kom Maria och prata med mig, då börja jag tjuta igen...hon är så gullig!

Igår efter jobbet var Miranda och jag bara hemma, det blev kyckling bitar och kroketter till middag...hatar att laga mat ju!
Idag ska vi till Carina och hälsa på efter jobbet.

Sen ska jag försöka ta tag i mitt liv igen för det är jag värd!

Kram

2 kommentarer:

millemoll sa...

Det va ett bra beslut!!Låt inte a påverka ditt liv mer ,det räcker ju med det som redan har hänt liksom.KRAM!!

Alexandra sa...

Det är bra Malin att du kämpar! Klart du är värd att ta tag i ditt liv igen! Bra också att du kommit till insikt att Anders tar för mkt energi av dig. Ta den energin och lägg den på att börja må bra igen. Det har varit alldeles för rörigt i ditt liv sista tiden. Men vet du Malin? Motgångar stärker en... som en kompis sa till mig igår... det som inte dödar en, stärker en. Och det är sant! Du är ju en fantastisk människa som är är värd att leva ett lyckligt liv tillsammans med dina tre fina tjejer! Kram på dig!