lördag 20 december 2008

Lördag morgon

Så var det lördag...vad som händer idag vet jag inte riktigt pga att Malou fick magsjuka igår kväll...får se om hon orkar göra nåt idag, natten har iaf vart lugn, men igår kväll var hon riktigt dålig och det kom både spyor och diarre. Stackars Malou.
Pappa var här igår och hjälpte mig med att skruva ihop Malous säng och sätta upp hatthyllan i hallen. Är så glad över att det äntligen är klart. Själv satt jag upp lite grejer på väggarna och fixa med annat smått och gott.
Fira Meja med som fyllde 8 år i onsdags. Hon blev glad av presenterna iaf och det är ju huvudsaken. Vi fika och sjöng " Ja må hon leva".

Anders pappa ringde igår också och fråga hur det var och vad vi gjorde...jag sa att Anders inte vart här sen i torsdags och berätta allt som Anders sagt åt mig och sa till han att jag inte tänker stå på telefonen och andra grejer när Anders och jag inte bor ihop och det förstod han till fullo!
Hans pappa visste inget och vart nog helt ställd...han blev arg på Anders och sa att nu får han ta och skärpa till sig, att han inte kan bete sig hur som helst och att han inte är ärlig emot dem heller. Han skulle ringa till Anders och så skulle han höra av sig i helgen till mig. Jag är så glad att de verkligen förstår mig, varför jag resonerar som jag gör. Att man liksom inte kan bete sig hur som helst till mig. Sa även att Anders har lånat en massa pengar av mig och han blev irreterad eftersom han redan har lånat 1000 kr av sin pappa och 600 kr av sin mamma! Han sa att jag absolut INTE skulle låna ut mer pengar till honom och det tänker jag ju inte göra heller. Nog för att Anders betyder väldigt mkt för mig och jag har inte vart så här lycklig på länge men jag har också ett STOPP!!! Man kan inte utnjyttja mig hur som helst utan att det blir konsekvenser, så det så! Anders skulle komma hem hit idag och det hoppas jag verkligen eftersom han tog med MITT playstation 3 spel till någon som jag inte ens vet vem det är! Fan jag är så arg på honom och väldigt besviken!!! Tänk att en människa kan beröra mig så mkt som han gör och så beter han sig så här och han kommer aldrig ändra sig det har jag insätt nu! Och det gör så ont i mig när jag tänker på det. Tror nog jag ska skriva ett "brev" till honom för det går inte att prata med honom han är som en isbit liksom.
Miranda blev så besviken igår när jag berätta att Anders inte ska bo här och att han inte var hemma, hon gilla verkligen honom. Igår plocka jag även ihop hans grejer och slängde in allt i garderoben...hoppas jag blir så stark att jag lyckas stå emot honom när han behagar att visa sig här hemma och säger åt honom att flytta nu och att jag inte bryr mig om vart han tar vägen, eftersom det är han själv som gräver sin grop just nu.

Ska även skriva ett brev till min sk mamma, för igår fråga pappa mig hur jag skulle göra med henne och jag sa att just nu är jag inte intresserad av att ha nån kontakt med henne. Han sa då "har vi vart så jävliga under alla år?" Jag svara inte NI utan HON! Jag har ju gått så många år med dessa känslor att det inte bara går att ändra sig på 3 veckor! Får se om jag någonsin blir redo för en kontakt med henne...känns inte så nu, det är liksom inget som intresserar mig eftersom jag känner att hon tar för mkt energi utav mig och ger mig bara negativ energi tillbaka.

Gud vad jag har ändrat min dygnsrytm...kan inte somna på kvällarna igår satt jag liksom här framför datorn och blev aldrig trött...sen vaknar jag liksom kl 7 och känner mig "normal" eftersom jag inte är riktigt normal i huvudet så snurra det ju och jag kände mig bakfull men det börjar gå över nu. Tänk att jag måste ta en massa tabletter för att kunna somna överhuvudtaget! Fjant läkaren skrev att jag ska ta 1 tablett 3 gånger dagen...jag tar liksom 3 tabletter 3 gånger om dagen plus 2 sömntabletter till natten. Fattar inte hur läkare tänker de är ju specialister på pyskpersoner och vet ju så väl att det är det fjantigaste att ordinera 1 tablett! Men men...det är ju inte min mening att jag ska äta dessa för alltid men just nu måste jag det, tyvärr...
Imorgon kommer idol vinnaren Kevin till Norrköping city...jag måste gå dit och titta han sjunger ju för underbart plus att han är för underbar, vilken kille;)

Kram

Inga kommentarer: