söndag 30 november 2008

Så var helgen över

Japp idag är det visst redan söndag!!! Har ju typ inte hunnit göra nåt!!! HELP!!!

Gårdagen gick och kom i ett kick...var bara hemma på dagen och klockan halv fem mötte jag och X hans föräldrar för att åka på julbord på Söderköpings golfklubb. Fick kramar av hans föräldrar och syster och man som sa "det var länge sen" kändes faktiskt inte jobbigt som jag trodde det skulle;) Smarrig mat men åt väldigt försiktigt då jag inte har ätit på så många dagar...och det gick bra! Tack gode gud för det!
När vi kom hem igen så var både jag och X helt slut så vi la oss i soffan och kolla på tv och så vakna jag vid 21 tiden och eftersom vi båda sov så valde vi att hoppa i sängen! Somna gott nästintill på momangen!!!!

Idag har Mattias och Freddan vart här, Mattias spackla och imorgon kommer han och tapteserar åt mig! Gud så skönt! Lägenheten är en ända röra!!! Men har ju inte bott så många dagar liksom så det kommer bli bra här till slut också. X laga smarrig mat pasta och en underbart god köttfärsås med en massa olika grejer i, åt lite utav det. Måste försöka att kunna börja äta mat igen. Har haft tvättstugan för första gången idag och det var en upplevelse som jag har glömt, men ack så fort det gick att tvätta.
Sen iväg för att köpa tv och lite annat smått och gott;)
Nu som sagt ligger jag här igen framför min kära dator och känner hur dagarna är så himla roliga! Längtar redan tills nästa helg igen.

Imorgon kommer Miranda då vi ska gå till hennes dagsis för första gången och hälsa på där, hon kommer nog att trivas då det är ett så mysigt dagis med en massa pyssel och sånt som hon gillar och fröknarna verkar bra hade ju lite andra vibbar först men tror det kommer bli bra.

Kanske så ska jag berätta en sak för er för vi har ju typ bestämt att bo ihop....han heter Anders min underbara Anders...-

Puss och kram

1 kommentar:

Alexandra sa...

Åh vad underbart att höra att dagarna är roliga igen Malin!

kram på dig!