måndag 17 november 2008

Ibland blir det inte som man trodde

I lördags em/kväll satt jag framför datorn och hade låååångtråkigt, så kommer Monika in och säger att jag ska hänga med till Harrys! Fundera typ 1 sekund och sen hörde med Tommy så det var ok, och det var det! Sagt och gjort...raggning utav öl! Min bror hade ju kvar sen Camillas 30 års fest! YIPPIE!!! Prata med Mattias och syster yster också och bestämde att vara hemma hos Mattias innan. Hoppa in i duschen och försöka göra iordning fläskberget till det bästa. Sen gasen i botten in till Norrköping för att fixa öl, cigg och lite andra små grejer!
Fredrik ringde och ville också ha några öl så jag mötte honom och gav honom det. Eftersom Mattias och han avskyr varann så fick han inte komma hem till Mattias innan utgång. Men han bad mig ringa honom när vi var på väg att gå...vilket jag totalt glömde eftersom jag blev rätt så väldigt onykter hemma hos Mattias.
Monika och Sandra kom till Mattias vid 21,45 och sen efter ett tag kom syster yster, Johan och Rickard...riktigt trevligt och så men ack vad det snurra i skallen;) Så jag glömde helt bort att ringa! Fredrik blev dock väldigt arg och besviken på mig...kan ju dock inte rå för att han själv inte hörde av sig under kvällen för att höra när vi skulle gå! Skit sak samma, tror faktiskt att han mest var besviken över att han inte fick komma hem till Mattias för honom! Eftersom han sa att jag glömde att ringa bara för att jag var med Mattias!!!! Herregud säger jag!!!! Jag är inte kär i Mattias så jag bryr mig väl inte om jag är med honom eller Fredrik!!!! Och till saken hör att natten sluta med att Fredrik och Mattias var hemma hos Mattias!!!! Vem är det som är STÖRD?! Ena stunden sitter man och säger hur mkt man avskyr en människa och nästa ska man ligga och gulla med den! Nej falskhet det är inget jag promotar så det kan de ha för sig själva! Orkar inte höra på de längre!

Men iaf åter till kvällen....När vi kom till Harrys så kom Mattias inte in....tror han är portad eftersom de sa att han var för full, men han var typ lika full som oss andra! Sen sa de att det var skorna! Så ja jag vet inte! Men iaf där inne gick jag med Monika och Sandra omkring och surrade, svängde våra lurvig en stund på dansgolvet. Monika dansa även med en pudding från Ringarum;) Efter ett tag gick jag ut och rökte och med syster yster och sen hitta jag inte Monika och Sandra igen plus att det inte var så kul på Harrys så jag syster, Johan och Rickhard gick ner till Wasa, kände mig genast mkt mer hemma...Marie sprang omkring och prata med olika karlar och jag stod där som en mongolid, men så kom Rickard fram till mig och prata och så gick vi och rökte och så....men kvällen var rolig!
Var hemma hos Marie kl 04,30!!!! SHIT!!! Jag som brukar typ gå upp kl 5! Slängde mig i sängen och Marie satt framför datorn och lyssna på musik och prata typ i telefonen hela natten...kändes det som om när hon vakna kl 9 eller så! Vi som skulle till mormor....jag var så trött!!!! Men gjorde ett försök att vakna till liv och göra oss klara för att bege oss till Linköping och till mormor. Vi var hos mormor vid 11,30 tror jag vi prata och så åt vi mat. Gulliga lilla mormor, så tragiskt att hon ska behöva träffa 2 män som båda går bort i lungcancer! Ser verkligen hur trött och orkeslös hon har blivit. Fråga henne om hon ville följa med till Ekenäs slott nästa helg för det är julmarknad där då. Tänkte höra av mig i veckan till henne och se vad hon säger. Bosses begravning är den 5 december och jag vet inte om det är meningen om vi ska gå eller om det bara skulle vara mormor och hans systrar...den 5 december är ju redan späckad för mig! Fika och julbord på borgen med jobbet....får se.
Vi åkte hem vid 15 för det skulle komma några till mormor och fika och så, det var ju ändo rätt skönt att komma därifrån i skaplig tid. Lämna av Marie i Norrköping och jag åkte vidare mot Ringarum...trodde jag skulle somna plus att det var så vidrigt att köra för det spö regna!!! Men jag kom hem till slut! Packa upp lite och så sen efter ett tag gick jag och tog mig ett skönt bad med salt och olja i!
Slängde mig framför soffan och typ somna direkt, Marie rinde nån gång och jag prata med henne upptäckte då att det var "mackan och erik" på tv...det vill jag ju se! De är ju så SJUKA i huvudet!!! Men ack så roliga;) Såg väl några minuter sen kunde inte jag hålla ögonen öppna igen!

Och nu sitter jag här och det är måndag...ska hem till Ringarum idag med eftersom det är utvecklingsamtal med Malou i morgon kl 7,45 och har ingen lust att åka fram och tillbaka mitt i natten för det! Men imorgon tisdag åker jag in till Marie och sover där...
Men nu ska jag snart ringa ett samtal sen så ska jag åka in till jobbet.

Ha en bra dag!

Kram

Inga kommentarer: