fredag 7 november 2008

Back in Ringarum;)

Fredag morgon och jag sitter här i Ringarum och ska snart åka till jobbet! Fredag och det innebär tråk BINGO:( Avskyr verkligen det! Idag ska det även komma två Ssk studenter och observera, skicka iväg de på stavgång eftersom Marie har sem idag och jag har gympa pass samtidigt och att det är lite svårt att klona sig! Efter jobbet ska jag möta Tommy och vi ska åka och handla på City Gross, fick en 5% check och då måste man ju använda den;) Helgen i övrigt vet jag inte vad den kommer att erbjuda. Funderar på att åka till mormor i morgon men får se om det blir av eller inte.

Igår var vi på familjecenter, det ger inte så mkt så vi ska inte fortsätta där eftersom man ska ha samarbets svårigheter för att gå där, men de tyckte vi skulle gå på familjerådgivningen i Norrköping så Tommy får väl kontakta dem.

Igår ringde även psykologen från Centrum för titthålskirugi, så jag ska upp och träffa henne den 14 november. Ska bli intressant och skönt att kunna prata med nån som är specialiserad på ätstörningar! Måste ju ta en semester dag igen men det är ju ändo en fredag så jag slipper ju BINGO då!!!!


Prata med Brorsson igår, ett trevligt och roligt samtal. Han ska dock på sin lillebrors begravning idag! Stackars honom!!!
Men nästa vecka förhoppningsvis så ska jag hänga med honom till hans syrra och prata med andar!!!! Så spännande och roligt! Älskar ju sånt!

Kram

Inga kommentarer: