onsdag 19 november 2008

Om ni bara visste!!!!!

Att jag sprudlar just här och nu...mer säger jag inte;) Ni skulle bara veta!

Igår efter jobbet så åkte jag och hämta syster och så åkte vi och handla lite att äta gjorde nån smarrig turkisk rätt i ugen utav färska grönsaker och hel kyckling! VÄLDIGT GOTT!
Marie satt och prata på msn med en rolig turk via kamera och jag spela "yasars mamma"...skrattar så gott åt det och det gör även han;)
Sen tog vi tag i Maries vardagsrum hon ska måla om där så vi spackla!!! Fick typ träningsvärk i armen som jag använde för att spackla sen åkte vi bort till Mattias och låna målar grejer av honom...han, Peter och Fredrik satt och drack...som vanligt! Fredrik sa till mig så fort jag kom in i rummet att här kommer "bittra Malin" eller nåt sånt...(minns inte ordagrant) Peter och Mattias bara hon är väl inte sur hon ser ju glad ut!
Fredrik bad typ om ursäkt för i lördags...men jag sa att vi får se om jag godtar ursäkten. Har typ ingen lust att krusa nån som bara spelar ett märkligt spel! Men vi får se, kanske lägger sig min ilska! Men det var Fredrik som sa att vi sa upp bekantskapen i lördags och det kan jag inte göra så mkt åt! Känner att man kan inte säga vad som helst och hur som helst utan att det får konsekvenser! En liten bagatell sak liksom men fakiskt såra mig mkt!

Igår ringde även en tjej som funderar på att göra en gbp op på CFTK så hon fråga mig en massa och jag förklara för henne och så hoppas att hon fick svar på det hon ville sa att det är bara att ringa igen om hon undrar över nåt! Kul om man kan hjälpa nån. Vet ju själv hur vidrigt det är att vara så kraftigt överviktig att man knappt vågar sig utanför dörren utan att be om urskäkt över sin existens.

Idag är det ju dagen D!!! Alltså vi ska ju ha möte på jobbet är lite nervös, tänk om jag börjar tjuta! Vill inte!!! Hatar att jag är en sån tjutar människa! Önskar att jag skulle kunna sitta helt kallt och bara ta och ge kritik utan att börja böla! Undra om jag någonsin kommer att lära mig det!!!

Kram

1 kommentar:

Alexandra sa...

sprudlar?! NU blir jag nyfiken på riktigt! :)

Kram kram