lördag 17 maj 2008

stockholm

Idag ska jag åka till Stockholm med Tommy. Vi ska träffa ett gäng från viktdropp sidan och gå på gröna lund och titta på sommarkrysset för NOICE spelar!!!! Tommy ska följa med pga att jag inte vill köra bil mitt i natten. Men helst hade jag åkt själv, men nu får vi göra det bästa av situationen. Men det ska bli kul. Känner dock att jag har lite ångest över att jag är så ful och så...jobbigt att träffa nya människor som inte vet hur man ser ut i verkligheten likosm, men det är bara att bita i det sura äpplet så att säga. Jag känner mig nere än sen i torsdags är liksom inte på humör till 100, men samtidigt vill jag se Marcus Öhrn live, det är ju ett par år sen sist.

Igår efter jobbet tog jag med barnen och två kompisar till dem och åkte ner till Gusum badhus och bada, det gick bra och jag klara av det!!!

Måste även berätta att jag fick två bio biljetter utav min chef igår också bara för att det har vart en rörig start! Jag blev helt paff!!! För jag och Marie har ju ett lyx jobb liksom och har inte upplevt det så, men väldigt glad blev jag! Har aldrig tidigare vart med om nåt sånt liksom.

Kram

Inga kommentarer: