måndag 14 september 2009

Så var det måndag igen!

Ja ni helgen kom och den gick i ett kick, har egentligen inte gjort nåt särskillt! Men som sagt helgen går alltid så himla fort att jag knappt hinner att blinka förrän det är måndag igen!

I fredags fick jag äntligen tillbaka min nyckel! Inte en dag för tidigt så att säga!!!! Direkt efter jobbet cykla Meja, Miranda och jag ner till stan för Meja ville köpa suddisar men vi hitta inte det hon leta efter så hon köpte några små suddisar...sen hem och så ringde Broman och skulle iväg och handla så då passa jag på att följa med och köpte ett skrivbord till Malou!!! ÄNTLIGEN!!! Sen hem och skruva ihop det, Malou och jag "lekte" snickare medans Meja och Miranda fixa maten, de baka pizza;) Sen blev det Idol:) Och sen somna jag nog framför tvn;)

Lördagen....innebar en busstur till Sörping och ett besök till Medeltida tjofräset, kolla på riddarspelen och strosa omkring på gatorna...uppe vid kanalen fynda vi massor av smyckes grejer på Glitter outleten:) JIPPIE! Alla vi M tjejer var som i paradiset:) Moa var ju med oxå så det var jag och 4 tjejer:) Riktigt mysigt:) Vid 17 tiden mötte Broman och Anton upp oss och så åkte vi bort till mina föräldrar och käka grillat:) Antar och hoppas att det var årets sista grillning! Börjar tröttna på det nu, det vart ju väldigt intensivt på Öland så att säga;) Åkte hem från Sörping vid 21 tiden och Malou ville sova hos Moa så hem en snabbis och hämta grejer...men vid 23 tiden kom hon hem igen, hon hade sån fruktansvärt magvärk. Stackars!

Söndag morgon...ja då var det Moa som hade match...så vi gick bort dit och kolla och Miranda gick till Tilda på hennes kalas( och blev kvar ända till kl 17) Moas lag vann:) GRATTIS!!!
Sen åkte vi hem till Broman och åt lite lasangette för att sen åka till Toys rus och köpa hjälm, cykelkorg och nya rollerblades åt Malou....Sen åkte vi till Skateparken...Moa och Meja åkte men Malou var lite mer "feg" och våga inte men hon har ju inte åkt på flera år så det kanske var lite väl häftigt att börja där, hon ska ut och åka i eftermiddag iaf:) Sen hem till Broman igen och köpte med oss glass från Mc donalds...skulle ta en snabb fika...Broman var nog stressad för han fika och gjorde läxor med Moa på samma gång...så vi åkte hem och gjorde oss klara inför måndagen....eftersom Malou och Meja ska på friluftsdag hela dagen och ska ha med sig matsäck...så nu sitter vi här och de ska försöka få i sig lite frukost innan skolan.

Ha en bra dag
Kram

Inga kommentarer: