onsdag 16 september 2009

Mitt i veckan

Vilket innebär att det snart är helg och en barnfri helg:) De helgerna gillar jag ju:)

Igår efter jobbet tog vi cyklarna och cykla ner till Mejas dans i Lagerlunda, så det blev en skön cykeltur och vädret var ju på topp:) Skönt!! På vägen hem stanna vi vid Lidl för att tjejerna har så länge längtat efter deras glass de har där så nu var jag "snäll" och köpte såna åt dem, sen hem och fixa mat, och alla kvälls bestyr som det innebär när tjejerna är här...Sen kolla jag på Idol, var sådär bra igår tycker jag! Gillar ju när det är såna där människor som inte fattar att de inte borde vara där! Och igår var det ju så några såna utan de valde att visa de som var bra...dock lite roligt med killen som var så otroligt lik Peter Jidhe:) tänk att ha en sån dubbelgångare...undera om det är nån stackare här på jorden som är min dubbelgångare?! Stackars henne isf! Då är vi ju två som är så fruktansvärt fula liksom!!!!

Idag blir det att baka bullar och dumle kakor inför Mirandas kommande kalas nästa fredag...BLÄ!!! Känner inte för det men ett måste liksom! Kan ju inte bjuda på luft så att säga... Sen blir det väl Idol och sen är det time to go to bed så att säga;)

Inatt har jag sovit som en råtta!! Vakna kl 2 i natt och drömde att Broman var otrogen mot mig...med en kille!!! Kände nästan att jag var tvungen att ringa upp honom mitt i natten och fråga om det var så!!! Men efter ett par minuters "vakenhet" insåg jag att jag bara drömde och inget annat!!!

Ha en bra dag
Kram

Inga kommentarer: