söndag 19 juli 2009

Regning söndag

Vilken grå start på denna dag....regn regn och återigen regn! Vakna av att jag fick sms från SÖT;) Men somna om ett tag men sen gick det inte att sova mera så jag gick upp och satte mig här framför datorn;)
I natt har ju syster och hennes söta troll sovit här, Alva vakna just men Tilda ligger och snarkar än:) Var meningen att vi skulle cykla iväg till en lekpark idag med Söt och hans barn men eftersom vädret inte är med oss så lär det inte bli av! Får se om vi hittar på nåt annat ist eller så är vi bara hemma liksom. Marie är ju och jobbar, stackars!!!

Igår iaf så åkte jag ju till min bror och hans familj för att fira Noel som fyller 4 år idag. Det bjöds på fika och glass och jordgubbar!!! Att jag aldrig lär mig att inte äta!!!! Blev dålig så jag gick och satte mig i köket och vänta ut min dumping, Camilla satt och småskratta åt mig när jag satt där och led;)
Mormor gav mig 1000 kr till semestern, så snällt så de pengarna ska jag sätta in på semesterkontot!

Efter ett par timmar cykla jag hem till Broman, mötte upp Moa först som var hos sin mormor. Vi fixa mat och det var ju meningen att jag skulle klippa Anton, men han hade fullt upp att umgås med sin kompis. Så det blir en annan dag ist. Moa jag och Broman satt och spela lite kort och prata och så kom Johan och Tilda. Vid 21.30 tiden tog jag cykeln hem och mötte upp syster och hennes troll...Precis utanför Broman så mötte jag Fredrik och Mattias, Mattias hade brutit handen i torsdags så nu är han gipsad....ja ni...har inte så mkt att säga om honom!
Ja det var min lördag en himla skön lördag....för idag vakna jag inte av att vara bakfull!!!

Ha en bra dag
Kram

Inga kommentarer: