tisdag 17 juni 2008

utvilad och sjuk

Igår kände jag mig som en vandrande sombi på jobbet...men jag tog mig igenom dagen iaf, var ju till hageby med några tanter och det är ju trevligt så det var inte så betungande. Köpte massa vin och snaps till dagens midsommar fest på jobbet, och jag är ju verkligen inte rätt person att köpa vin eller snaps eftersom jag inte dricker nåt så jag valde det billigaste:)Så går det när man skickar en icke vin drickande tjej till att köpa vin. Tommy hämta mig ju efter jobbet och när vi kom hem så var det så tyst och lungt eftersom våra 3 tjejer är hos mormor och morfar! Så himla skönt att få bara vara jag! Känner mig så utvilad idag, tänk vad man glömmer hur lite det är att göra när man inte har nåra barn hemma! Vad gjorde jag med all min tid förr?! Innan tjejerna började göra entre till världen?!
Tommy och jag får ju också en chans att umgås och just nu känns det mkt bättre än på länge...liksom inga krav plus att vi har rensat ur luften väldigt intensivt de senaste veckorna och nu är vi ju bara ett par utan barn så det kanske är nåt vi behöver...
Snart är det NOICE på tv4!!!! Kl 7,50 till 8 sen är det bara för mig att bege mig ner till bussen men jag hinner ju att se det första iaf!!!!YIPPIE!!!Min dag är nästan räddad! Så då kan jag acceptera att jag sitter här och snorar och hostar när jag fått en dos utav NOICE!
Kram

Inga kommentarer: