måndag 23 juni 2008

Så var det vardag igen

Idag är det återigen Måndag...en hel vecka på jobbet. Idag ska Malou med till mitt jobb, Meja är med Tommy och Miranda ska vara på dagis.
Ihelgen har vi både gjort nytta och nöje...härligt att få mkt gjort. På midsommar afton var ju Mimmi och David och deras alla barn här, trevligt. På lördagen åkte vi in till stan för att köpa väskor och skor till malou och meja eftersom de ska på läger på onsdag...vi hitta jättebra gymmpa skor men när vi kom hem igen så upptäckte vi att Malou fått 2 högerskor!!!!Typiskt!!!!Så idag ska tommy byta så hon får ett helt par! Vi köpte även en ny grill till oss och Meja köpte en ny cykel på Maxi, en silverfärgad 24" gissa om hon är stolt:)
Igår körde Tommy och jag en riktig rensar dag...fixa med all skrot till semesterkassan, rensa ut allt skit och skräp i garaget som vi ska åka och kasta under veckan och klippte gräset plus rensa ogärs!!!Kändes så skönt att få så mkt gjort och samtidigt ha kvar så mkt av dagen för när vi var klara var kl bara 14:30! På eftermiddagen kom Alex och Jessica med sina barn för att hjälpa oss med lite installationer på datorn...vi fika och umgicks ett tag. På kvällen sen var det dags för tjejerna att duscha och göra sig redo för dagens arbetspass;)
Kram

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Skönt att få lite utrensat! Och vad roligt för barnen att vara med er på jobbet!

Haha! Vi kommer inte flytta dit på heltid! Det skulle Krister aldrig gå md på, det ligger för långt bort och dessutom är det alldeles för litet!

Ha en bra dag! Kram

elin669 sa...

va skönt att du fick massor gjort i helgen! jag däremot har latat mig mestadels. fniss! är lite tröttare än vanligt nu för tiden ! fniss!

hoppas att du mår bra nu i alla fall och hoppas att vi ses snart !
ha e gott !

kram !