torsdag 15 oktober 2009

Att han inte kan fatta!!

Jag blir bara så trött på allt som är runt omkring mig och särskillt mina barns pappa!!! Vi var ju till familjerätten igår...och ja det gick ju bra, men blir bara så trött på honom att han inte kan fatta att det inte är nån som helst skillnad mellan oss nu som innan vi skilde oss!!! jag har precis samma känslor för honom idag som jag hade när vi bodde under samma tak...eller inte föresten för jag känner mig gladare genom att inte dela hem med honom men annars är det precis lika dant för mig! Det är liksom ingen skillnad, men han bara fortsätter i samma gamla spår liksom...att han ens tror att jag ännu "tävlar" med honom att han inte lägger ner dessa tankar gör mig så fruktansvärt TRÖTT på honom!!! När vi var gifta så skulle vi ju prata med varann och så...jag ville inte det då...för jag ville ju egentligen bara skilja mig....och nu när vi är skilda så är han som ett barn och helt plötsligt tror han att det är sån skillnad, men det är INGEN skillnad mellan oss, för jag har precis samma känslor för honom idag som jag har haft de senaste åren...kan faktiskt inte ens minnas att jag någonsin vart kär i honom! Men det har jag väl antar jag iaf. I mina ögon har vi bara vart vänner de senaste åren, vänner som inte vill umgås så att säga...jag hatar inte honom och det har jag aldrig gjort men han är liksom inget mer än "kalle Karlsson" som jag möter på gatan dagligen...förutom att han är tjejernas pappa alltså. Men rent känslomässigt menar jag. Och jag tycker väl att hans intresse borde vara att se till att hans barn har det så bra som möjligt de dagar han inte träffar dem liksom!
Att han fortfarande tror att jag är intresserad av att motarbeta honom och att inte önska honom ett bra liv...ja ni....tänk vad fel han tror!!! Men han är så arg när vi träffas så han ser inget annat! Men som tur är så ser familjeteraputen nåt annat...hon står varken på min eller tommys sida men hon ser att Tommy behöver få ut sin ilska och att det blir på fel sätt genom att "motarbeta" för det är inte mig han sårar utan sig själv i längden....i mina ögon fins inga ursäkter i världen för att säga att man inte har tid när det gäller barnen!!! Har man ingen annan tid så får man väl skita i sin lunch den dagen då!!! Herregud säger jag bara!!!
Försökte förklara för honom med att jag tycker det är märkligt att han helt plötsligt vill umgås med mäniskor som han tidigare enbart har stört sig på....är han så jävla ensam att han måste "nästla" in sig hos personer som jag känner?! Jag blir helt enkelt så jävla TRÖTT på honom!!! Så falsk och vidrig han är genom att vara som han är! USCH OCH FY!!!!
Skulle även ta upp jul och nyår...eftersom han är så noga med att det ska vara min och din vecka och så, så har jag ju antagit att vi fortsätter så även över jul och nyår...och då kan ni snacka om att han blev het på gröten!!! Så vi ska ha ett nytt möte i november....och prata om det. För mig passar det perfekt, och det han inte inser är att han är den som själv förlorar på att bete sig som han gör....han är så duktig på att säga hur dålig jag är och hur jag beter mig eller har betett mig men ser inte själv hur han gör. Fick till svar igår iaf från honom " jag har tagit förgivet att du ska ha barnen hela jul och nyår" Fattar ni...vad då tagit förgivet?! Jag kan isf säga att jag har tagit förgivet att det ska fortsätta som nu...vilket innebär att jag kommer ha dem flera julaftnatar i rad och vara ledig nyår...eftersom han väljer den enkelspåriga vägen...så har jag tagit förgivet att det gäller året om! Det tommy tror är att man tjänar på att vara enkelspårig och det är ju så han vill ha det men nu helt plötsligt ska jag helt enkelt ha förstått att så var det inte! Ja ni...det är bara för mig att vänta ut honom, att han kommer över detta och inser att det inte är nån skillnad nu mot innan vi bodde ihop utan det är egentligen bara bättre för honom nu för nu kan han äntligen hitta nån som tycker om honom för den han är!
Nåja slut ältat om gårdagen men jag blir bara så trött på detta!!!

Iaf så är meja sjuk hon har kräkts i natt!!! Så jag är trött som en GNU nu!!! Skönt att jag inte jobbar idag för jag ska ju till Stockholm och vara med i forsknings projektet ang psykisk hälsa;) Det ska bli kul och skönt att bryta vardagen lite såhär mitt i veckan...Mamma är hemma med Meja idag med och sen är hon med de andra tjejerna tills jag kommer hem.

Imorgon är det ju äntligen FREDAG!!!! Jag ska förhoppningsvis träna spinning, sola och sen på kvällen ska jag gå ut med Syster yster! Det ska bli kul för det är SÅ länge sen bara hon och jag gick ut!!! Vi brukar ju ha så kul för båda två är ju lika "störda":) Antar att vi pendlar mellan Vk och Harrys:)

Ha det så bra
Kram

Inga kommentarer: