måndag 28 april 2008

Bye Gläntan!

Igår var det mitt sista arbetspass på Gläntan, imorgon ska jag jobba mina sista timmar på Tallgården sen är det klart på storängen! Känns både underbart kul och läskigt! Fick en present utav Gunvor, en vacker ask och ett litet hjärta med en uggla på det stod för att jag var en sån underbar person och klok! Gulligt va!!! Sen hade hon skrivit ett jätte rart kort till mig, Jag skriver ner det här.

Min vän Malin!
Du är en pärla! Lyser upp tillvaron för både personal och boende. Alltid lugn och vänlig. Du har ett stor hjärta, omtänksam. Lycka till med nya jobbet. Synd att du slutar hos oss. Hoppas vi kan ha kontakt ändo. Många kramar Gunvor

Tänk vilken arbetskamrat jag har va!

I lördags klippte jag gräset för första gången det här året...det doftar så gott när man klipper gräs! Det luktar liksom sommar. Sen platera jag lite flera blommor i krukor och gjorde fint med lite nyinköpta grejer. Städa även av våran altan på baksidan...ja jag hade städning inför sommaren helt enkelt.
På fm åkte jag och barnen och Nina, Linn och Louise till Mogata marknad. Barnen köpte nya "Foppa" tofflor. Annars så köpte vi inte så mkt mer än brända mandlar, sockervadd och ballonger!
Idag ska jag in till Söderköping och lämna mitt baja maja prov igen sen får vi se vad som händer....Min kirurg ska även höra av sig ifall jag ev ska höja eller byta min magmedicin...vi får se vad han säger.
Kram

1 kommentar:

Alexandra sa...

Vad gulligt av din arbetskamrat! Sug åt dig vännen för du är en pärla!

ses den 10 maj!!!

kram kram