lördag 1 augusti 2009

Tjejer är bäst på kubb;)

Kvällen igår hemma hos Kicki var riktigt rolig...vi grilla, drack öl/cider och spela kubb och kort;) Och på 3 omgångar så vann Kicki och jag:) Stackars Broman som är en dålig förlorare...men det verkar som om han överlevde;)
Johan, jag och Broman åkte hem vid 01 tiden...och jag blev ledsen och sur på Broman i taxin...förstår mig inte på den mannen helt enkelt. Hade tänkt åka ner till honom nu på fm för att "reda" ut mina frågetecken...men han ville vara ifred och ensamen så han ringde upp och fick prata med honom i telefonen ist, inget jag föredrar att ta via telefonen men men...vet varken ut eller in nu...vet inte hur jag ska göra för jag tycker så mkt om han....och det är jobbigt med känslor, ska jag följa mitt hjärta eller förnuftet?! Men vad säger mitt förnufft då?! Ja ni jag vet faktiskt inte...han tycker att vi lever för tight....att han måste få vara för sig själv, kräver mkt egentid och att han inte kan ge mig den närhet och bekräftelse som jag behöver....men att han tycker om mig!!!?????? För mig är det så konstigt, jag förstår inget! Själv känner jag som så att om man tycker om nån så vill man ju träffa den personen, eller har jag fel?! Är det jag som tänker fel...jag blir inte klok på detta! Tycker ju så mkt om han trotsallt, har ju inte upplevt denna känsla tidigare! Det är nog därför det gör så ont i hjärtat!

Vet varken ut eller in med Öland...det är ju nästa lördag vi ska åka och imorgon kl 15 ska vi ha "möte" kring det...och jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra...kommer jag ångra mig om jag åker?! Kommer jag ångra mig om jag inte åker?! FAN FAN!!! Varför ska jag ständigt tänka och inte bara ta dagen som den kommer klippt hela tiden! Känner ett sånt tryck över bröstet och mår typ illa pga av detta! Kommer det verkligen vara värt att åka Öland?! Kan inte nån klok människa säga till mig hur jag ska göra för att göra rätt!!! SNÄLLA!!! Sitter och tjuter och grubblar så in i norden....Eftersom han tycker att vi träffas för ofta och för mkt så måste det ju innebära att han inte kommer klara av att ha mig omkring sig i en hel vecka...fan fan fan....mitt hopp är just nu att nån kunde komma och slå mig hårt i huvudet och få mig att inse och ta det rätta beslutet!
Har ju pratat med tjejerna om att inte åka till Öland utan att vi kan åka iväg själva ist och göra nåt bara vi 4 liksom och de gick med på det med. De ville jätte gärna åka till Ullared...och det känner jag är mkt bättre om vi gör för då behöver jag inte oroa mig för att jag är för mkt för Broman iaf för då är jag ju inte i hans närhet. Så han får träffa sina vänner och barn utan att ha med mig som ett bihang.
Ja ni måste ta mig i kragen och tänka hur jag ska göra....för jag vet verkligen inte!!!

Snart ska vi iväg till Kristina och hennes barn, de har köpt ett radhus på Dockgärdet i Sörping ska bli kul att träffa dem eftersom det är så länge sen vi sågs...samtidigt som det känns jobbigt att göra nåt eftersom jag har förbannande Öland att tänka på. Tänkte jag skulle prata med Kristina om hur jag ska göra, för hon är en klok människa hon! Vi ska grilla och fika och umågs iaf och ska försöka att spela glad och trevlig.

Ha en bra lördag
kram

Inga kommentarer: