söndag 16 augusti 2009

Åter hemma från min såkallade semester!!!

Men att kalla det semester att vara i ett hus med totalt 16 personer varav 9 barn...ja ni förstår nog att det var livat!!!! Men ska inte klaga för det har trots allt vart riktigt trevligt....men jobbigt också såklart! Har iaf lärt mig att jag aldrig i livet ska klaga på att ha tre barn när det finns människor som har 9! Då skulle jag DÖ!!!! Vi har haft helt ok väder, regna 1 dag så då bada vi inte annars så har vi vart på stranden och njutit. Riktigt skönt att alla mina tjejer kan simma så jag har kunnat koppla av och bara vara på stranden, men jag har faktiskt badat!!!! Det ni!!!:) Dagarna har gått så fort....1 vecka är ju inget! Men kände i onsdags att jag ville hem...för jag är ju inte van vid att ha så mkt folk omkring mig hela tiden!!! Och det gäller nog oss alla som var på Öland tillsamans...men i det stora hela har det vart riktigt bra iaf!
En eftermiddag/kväll åkte Broman och jag in till Borgholm och gick ensamna där...så skönt, vi prata typ inget...själv kände jag att det bara var så skönt med tystnad liksom...tror nog att han kände lika som mig. Men det var iaf super mysigt att få ett par timmar ifred liksom! På kvällarna var det poker spel som gällde...jag och Jeanette var med sista kvällen och Anton och jag var med en annan...fattar inte riktigt det roliga i det men men...Broman hade iaf turen med sig under hela veckan och vann typ alla omgångar:) Så spela vi på travet och vi vann 1200 kr:) Alltid nåt men hade vi haft 1 rätt till hade det vart 70000!!! Och det hade ju vart ännu bättre;)
Moa och Tilda och Meja har uppträtt på kvällarna, minns ju själv hur man gjorde när man var liten;) Det har blivit mkt ÖL för mig!!! varje kväll!!! Så jag har typ vart små bakis varje förmiddag!!! Men vi har som sagt haft det riktigt trevligt! Vi har vart och badat, ölandsdjurpark, go cart, golfat, strosat på stan och ätit gott:)
Mellan Broman och mig känns det så himla mkt bättre!!! Han har öppnat sig nåt otroligt under denna veckan, och låter mig komma honom närmare...det känns så bra! Och har sagt såna fina ord till mig....oh herregud vad jag blir glad!!!! Så han säger tom att han saknar mig!!!! Och att han älskar mig!!!! Min mys man!!!!PUSS!!!

Igår när vi kom hem iaf så var det rally fart, Malou skulle iväg på kalas och vi andra på kräftskiva, men Meja längta efter Ville och Miranda ville följa med oxå så de ringde och fråga Tommy om de fick sova hos honom...och det gick bra. Så nu är det bara att hoppas på att han inte helt plötsligt blir galen och skriker och härjar om att det är jag som ändrar på dagarna och så. Han måste väl börja fatta nån gång att de saknar sina hamstarar.
Iaf så hoppa jag in i duschen och när jag kom ur duschen hade Broman ringt så jag ringde upp han...det blev ingen kräftskiva!!! Oh herregud så skönt! För egentligen orka jag inte....så ist åkte jag ner till honom så fixa vi tacos och myste framför tvn...vid 21,30 tiden åkte jag hem igen, ville hem och sova i min sköna säng!!! Ack vad det regna!! Blev så blöt på denna cykeltur hem, bytte kläder och kolla lite på tv och sen bums i säng och soma typ direkt....och sov gott tills kl 10:)

Idag så är det tvättstugan som gäller, har ju liksom tvätt från 1 vecka!!! Plus en massa lakan och sånt!!!! Så kvällen är räddad!!! Plus mys med Broman ENSAMNA!!!!!!!

Ha det så bra
Puss

1 kommentar:

elin669 sa...

hej tjejen.. skönt med semster !!! vi va i finland tio dagar också härligt men som du skrev jobbigt när det är folk inpå hela tiden !
ser att du liksom jag sakta men säkert minskar lite i vikt.
jag tänkte har du kollat upp det där med bukplatsik? visste inte du lite mer om det !
jag vet inte hur länge till jag orkar ha detta häng !!!!
skulle va så kul att ses snart !!

kram !