måndag 17 september 2007

Glad glad och glad

Sitter här framför datorn och glädjen liksom bara spirar i hela mig, kan inte ens minnas sist jag kände mig så här glad! Det är iaf en massa med år sen! I helgen har jag jobbat mina sista pass på ett bra tag, eftersom jag kommer att vara sjukskriven ett antal veckor efter open och torsdag och fredag har jag tagit ledigt eftersom jag ska till stockholm på fredag och ta prover inför open, men Jessica och jag åker upp redan på torsdagen och sover över, så slipper vi att åka de nästan 20 milen i ottan på fredag morgon. Tänk nu är det bara 1 vecka kvar tills jag ligger på op bordet!!!!

Iförra veckan följde ju min chef med mig till "Kalle" som jag vart kontaktperson åt, jag berätta för honom att jag var tvungen att avsluta mitt kontaktmannaskap med honom och min chef var SUPER bra det var så skönt att ha ett stöd eftersom han lätt "äter" upp mig, det gick bra, så nu har jag inte han på mina axlar och jag vet att en viss av den glädje jag känner nu är pga att jag verkligen lyssnat till vad JAG vill och jag lyssna till det! Det känns så bra nu! Det är så många år sen jag kände en sann glädje och det är det jag gör nu det liksom bara spritter i mig.

Idag är Miranda hemma från dagis eftersom hon är genomförkyld, hon hade falsk krupp i helgen så hon fick stanna hemma med mig idag, min lilla tjej som fyller 4 år på lördag, hon ska ha prinsess kalas på lördag sen på eftermiddagen så blir det släktkalas skönt att få allt överstökat på en och samma dag eftersom jag kommer att vara borta ett tag sen. Kram Malin

Inga kommentarer: