tisdag 5 oktober 2010

Höst

Ja det är ju ett faktum att hösten är här...varken sig jag vill eller inte så tränger den snabbt på...det är med blandade känslor, jag älskar att tända ljus och så men avskyr verkligen dessa mörka morgornar....plus att jag blir så trött skulle kunna sova dygnet runt såhär års;) Men denna höst så ska jag ju börja ett nytt jobb, ett helt nytt jobb som jag inte tidigare har jobbat som, det känns så spännande att ta detta steg, att kliva ut i det okända och ge det en chans:) Jag är riktigt imponerad av mig själv som vågar:) Men samtidigt så nervös...det är ju mitt självförtroende som sviktar, men jag vet att jag kommer att klara det!!! JAG SKA!!!

Rygg fan min krånglar än:( Blir galen....ena dagen känns det ok nästa så har jag såna smärtor igen, märker att det blir värre de dagar jag jobbar kväll för då har jag gått omkring och styrt hela dagen....hmmm....men jag kan ju inte sitta still en hel dag bara för att jag ska jobba liksom då skulle jag krivera!!!!

Vet ni en annan sak?! Jag har lyckats med något som jag aldrig tidigare har gjort...nämligen taptetserat helt själv:) STOLT:) Broman sa att jag kunde ju börja jobba som målare;) Ja varför inte?! Det skulle ju vara riktigt roligt...jag skulle mer än gärna jobba som inredare!!!
Vi får väl se vart mitt liv slutar...det vet ingen annan än framtiden...

Ha det bra
Kram

Inga kommentarer: