söndag 20 december 2009

FY FÖR SNÖ!!!

Det är ju ingen hemlighet att jag avskyr snö och vinter och kyla!!!! Jag LIDER verkligen utav detta väder!!!! Vill ha sommar och sol! Plus att jag avskyr JUL!!!! Vill bara få dra ett täcke över mig och vakna upp nästa år...avskyr denna stress som alla människor skapar! Meja fyllde ju år den 17 december och sen hon föddes så har liksom min jul känsla försvunnit för jag vill liksom att hon ska känna att hon fyller år och att jag tänker på henne ist för denna vidriga jul!!! Hon har fått present kort på kläder och av mig fick hon lite smått och gott och så pengar så idag ska hon och jag ha en shopping dag:) För det var vad hon önska sig av mig:) Sånt gillar jag...men kan ju tro att det är några flera än vi nere på stan idag så att säga. Miranda ska till Marie och Malou är nog kvar här hemma och njuter av lugn och ro framför datorn.

I torsdags hade vi julfest på jobbet, det blev riktigt roligt till slut:) Hamna på Harrys med flera av arbetskamraterna:) Alltid roligt att gå ut med "nytt"  folk liksom.
Men ack så trött jag var på fredagen när jag pallra mig ner till jobbet...vidrigt trött! På kvällen kom Broman och barnen och gratta Meja...tur var att Broman var lika trött som mig så vi gick och la oss i sängen och somna ett par timmar, och barnen gick ut och åkte pulka:) När vi satt och fika så säger Moa spontant " När ska ni flytta ihop?, Kan inte ni flytta ihop?" Ja ni vilka tankar de har....men visst skulle jag kunna tänka mig att flytta ihop med honom för jag älskar honom nåt enormt mkt men är samtidigt så jävla rädd för en trist vardag liksom...vill inte vara med om det ytterligare än gång...vill känna att jag älskar honom resten av livet hela tiden...vet inte om jag någonsin vill bo ihop med nån....kanske kanske inte...för visst är det "jobbigt" de dagar vi inte ses men samtidigt är det det som dels gör att man längtar efter varann liksom....Vi har ju bara träffats i dryga 10 månader och efter 10 månader känner man inte varann tillräckligt liksom...men jag blir dock bara kärare och kärare för varje månad som passerar...detta är nåt som jag tidigare inte har upplevt, för kärleken brukar ju "svalna" med tiden men ist blir den starkare liksom. Plus att Broman har börjat visa såna sidor som jag inte ens trodde män kunde göra! Gullegubben kom med 10 rosor åt mig i fredags:) Bara sådär utan nån särskilld anledning liksom...det är sånt som gör att man bara blir glad genom hela kroppen, plus att han sa att jag är det bästa som har hänt honom...om ni skulle veta allt bakom så skulle ni förstå innebörden utav orden...men jag orkar inte gå in på det nu...men dessa ord är större än att säga " jag älskar dig".

Ha det så bra
Kram

1 kommentar:

Kristin Mellqvist sa...

Så glad för din skull att det känns bra med mannen i ditt liv. Det är du värd!!

Kram