tisdag 22 december 2009

Årets sista bingo:)

Idag är det tisdag och jag har årets sista bingo på jobbet, det är sk julbingo!! Så det blir lite extra vinster så att säga och så bjuder vi på glögg och pepparkakaor, så det blir nog bra får vi hoppas. Sen efter jobbet kommer Berndta hit och även mina syskon och firar Meja...plus att jag och min syrra har köpt en julklapp till Berndta det han önskar sig allra mest utav allt...ett halsband med våra namn ingraverade...så han lär nog bli glad iaf;)
Vi har det så kallt på jobbet att jag går och fryser hela tiden...är helt kall om näsan och hela kroppen...blir galen! Är det meningen att jag ska behöva ha termokläder på mig inomhus?! Men snart verkar det inte bättre!!! Det är så skönt när man kommer hem till värmen men först blir det ett varmt bad för att försöka få upp värmen i kroppen som har gått förlorad under dagen...och igår när jag låg där i badet så hörde jag ett "klirr" sprang upp ur badet....och FAN!!! 1 liter hallonvodka på köksgolvet!!! Skulle ha haft den till nyår men nu får det alltså bli nåt annat!!! Men men...det är ju egentligen värre saker som händer här på jorden...men det var det stora för mig igår! Nu är det bara ett par dagar kvar tills jag SKA sluta röka!!! Och denna gång SKA jag göra det helt enkelt! Det finns inget annat! PUNKT SLUT!!! Julafton kl 24 är sista ciggen som får komma i min mun sen ska det vara slut! Så enkelt är det!
Jag är så orolig i kroppen...vaknar runt 1 varje natt och är hel svettig så att lakan och allt är blött av svett!!! Sen har jag svårt att somna om...blir galen på denna förbannade kommande julhelg...det är alltid samma visa varje år! Varför ska jul innebära ångest för mig?! Varför kan jag inte bara låta allt vara?! I år har jag iaf inte satt fram några julgrejer...och det gjorde jag ju inte förra året heller men då flytta jag ju hit just...så det känns iaf skönt att slippa ha julsaker här hemma...men om jag ändo kunde få somna så hårt och vakna i maj eller nåt nästa år;) Då skulle allt genast kännas så mkt bättre. Om det inte var för tjejerna skulle jag skita helt i julen. Förra året var perfekt på ett sätt eftersom jag var hos Jenny och Per i Eksjö med Anders och hans föräldrar...då var det liksom inga krav på mig...men vidrigt på ett sätt eftersom jag var med Anders som är så FALSK att ord inte finns på nåt språk i hela världen! Men men...det var då, det är inget jag bryr mig om idag liksom. Skulle helst av allt bara få vara med Broman och alla våra 5 barn och mysa och göra som vi vill, äta den mat som vi tycker om och se på de tv program vi vill och kanske spela nåt spel eller så och sen bara mysa och ha det bra tillsamans...men så ser det tyvärr inte ut i år...hoppas att det kommer ett sånt år. Eftersom Broman inte heller tycker om jul så skulle vi ju kunna göra en egen "tradition" med våra barn liksom...får väl se vad som händer i framtiden liksom...orkar inte ens tänka på det nu...jag kanske inte ens lever nästa år, det är ingen som vet!

Snart är det ju iaf nyår...och jag måste åka och handla inför kommande fest, tänkte ev göra det på måndag...och börja styra med förberedelser som baka bröd och fixa pynt och så...och GLITTER och GLAMOR;)

Ha det så bra
Kram

Inga kommentarer: