tisdag 28 juni 2011

Att ni orkar!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag fattar inte att mitt liv är så intressant för er som inte är en del av mitt liv, ni som inte ens känner mig, ni som har valt att inte vara en del av mitt liv, människor som jag inte vet nåt om men som tydligen måste fortsätta att följa mitt liv. Har man valt att inte vara en del av mitt liv behöver man inte heller läsa min blogg...känner man inte mig behöver man inte lägga sig i mitt liv heller och ännu mindre skiva medelande till mig på facebook!  Men nu ska jag hjälpa er en sista gång läs detta sprid det vidare till alla som inte känner mig eller en gång har vart en del av mitt liv som fortfarande bryr sig om vad som händer och sker i mitt liv.
1. Ja jag bor tillsamans med en ny man vi är lyckliga och jag har aldrig mått så bra, jag älskar honom av hela mitt hjärta och vi har som alla upp och nedgångar i vårt förhållande men vi pratar med varann om allt så vi löser våra problem och bekymmer. Skulle jag inte ha vart gift tidigare så skulle jag gifta mig med honom, för det är detta som är äkta kärlek, vi har ingen fasad utåt utan är som vi är.
2. Ja vi har 2 ekonomier men vi har DELAD ekonomi så vi har inte två inkomster. Min sambo försörjer sina barn och jag mina!!! Vilket betyder att jag har exakt samma ekonomi som om jag bodde själv!!!! Vi har inte flyttat ihop för att "tjäna" på att bo ihop utan vi bor ihop för vi älskar varann och INGET annat.
3. Mitt liv är inte perfekt det är som erat, men jag är lycklig med det liv jag lever.
4. Jag umgås med de jag VILL och får utbyte av, jag lägger mig inte i andra människors liv som jag inte har att göra med. Jag kämpar för att barnen ska ha det så bra som möjligt, det är de som får flytta på sig varannan vecka inte jag.
5. Vi har regler hemma hos oss för vi är 7 st som bor under samma tak varannan vecka, men alla har samma ansvar självklart beroende ålder.
6. Jag älskar mina föräldrar vi har haft våra duster under livets gång men hur som helst så har vi gått vidare. Jag älskar mina barn, Bromans barn, Broman, min mormor, min bror, mina syskon barn. Jag älskar min syster även fast hon har gjort sitt val men hon är trots allt min syster och jag önskar henne ett gott liv. Jag älskar mina vänner som är mina riktiga vänner ni vet vilka ni är.
7. Sist men inte minst...om ni har problem med mig och mitt liv ring mig ist för att prata om mig med varann...för tyvärr kommer det fram till mig men via omvägar och då har historien passerat flera munnar och ändrats under vägen. Så nästa gång ni har problem med mitt liv RING, för då slipper ni sitta och skvallra och tro och tänka en massa saker. Jag kan lova er och ni vet vilka ni är, jag skulle kunna skiva era namn men jag visar er hänsyn och respekt vilket betyder att jag inte namnger er, men jag vet att ni läser detta med pirr i magen och kommer slänga er på telefonen och ringa första bästa för att informera om att jag har skrivit detta inlägg på min blogg idag.
Ha en bra dag och hoppas att jag har gett er en tankeställare!!!
Puss och kram Malin

Inga kommentarer: