fredag 6 maj 2011

VÄRSTA!!!!!!!!!!!!!

Det värsta jag har upplevt på länge, jag har haft huvudvärk sen i söndags!!! Kämpa på jobbet i måndags...till slut gick det inte ville bara sitta och tjuta för det sprängde så mkt så till slut gick jag hem...ringde sjukvårdsupplysningen och ska nu till en nevrospecialist på måndag. Måste reda ut detta ordenligt då denna migrän är det vidrigaste anfallet jag haft på många år, hela söndagen och måndagkvällen pulsera det så i mitt huvud att jag trodde det skulle sprängas. Jag har aldrig vart så rädd för att dö som jag var då!!! Gick till jobbet igår för att försöka jobba men det gick inte så efter ett par timmar kompa jag hem ligger här hemma med en kylklamp på pannan slumrar till då och då då mina mediciner är starka...
I helgen kommer barnen igen...de får hålla sig ute så mkt som möjligt eftersom jag inte mår bra. Jag som skulle på tjej kväll i kväll, men har fått avboka det...men det blir den 27 maj ist:) När jag knappt klarar av att sitta upprätt mer än 30 min så förstår ni nog att jag inte pallar med en tjej kväll, men är grymt ledsen över det!!!

Det roligaste som har hänt i mitt liv på senaste tiden är att jag har bokat en resa till LONDON:) JIPPIE!!!! Gud vad jag längtar dit, vill flytta dit igen, det är ju både min och Bromans dröm, så hoppas att vi kommer att bosätta oss där när barnen har flyttat hemifrån, det är ju trotts allt både billigare och närmre att åka till London än till Kiruna;)

Nu ska jag sova vidare ett tag innan barnen börjar trilla in...

Ha en bra helg och ta hand om er man vet aldrig när det är försent.
Kram Malin

Inga kommentarer: