lördag 2 januari 2010

Så var det nytt år

Japp 2 januari står det i almanackan idag...året är 2010...herregud vart tar dagarna vägen egentligen?! Det senaste året har bara snurrat för mig...vad sjutton har jag gjort?! Typ inget!!! Ett år som har haft många berg och dalbanor i känslornas värld för mig...tänker jag tillbaka så har det nog i slutändan vart riktigt bra! 2009 var ju året då jag träffa honom med ett extremt stort H!!!! Min älskade Broman...jag är så fruktansvärt lycklig över honom...nyper mig i armen och inser att det är sant, han är på riktigt han finns i mitt liv! Det har vart många känslosvallningar mellan oss, men nu har vi nog hittat dit där vi känner oss "trygga" med varann, Broman gör mitt liv till fullo...liksom värdefullt att leva. Jag behöver inte spela nån glad person om jag inte är det för han accepterar att jag är jag! Precis som  jag är!!! Vill jag sitta och tjuta och avsky livet så accepterar han det, för han är en människa som vet att livet är en ständig kamp. Tror nästan att det är det som gör att vi passar så bra ihop för båda vet att inget kommer gratis! Jag älskar honom så mkt att jag vill skrika ut till hela världen...att äntligen är det min tur att ha hittat kärleken! Blir bara mer och mer kär i honom för varje dag som går...om det ens är möjligt men känner att jag kommer närmare och närmare och att den stora kärleken är han! För jag tror nästan att jag är galen...ja jag är hel tokig i honom;)

Nyårsafton firades hemma hos mig, vi var totalt 15 personer i min lägenhet på knappt 100 kvadrat meter...men det gick så bra:) Vi åt gott, lekte lekar, dansa och hade så kul i rulans:)  Tack till min underbara syster som hjälpte mig med alla förberedelser!!! Älskar dig!

Idag är det lördag och jag och tjejerna ska ner till stan så de får shoppa för sina presentkort, gäller att passa på när det är rea var min tanke...det blir H&M, lekia och game så de är glada.

Ha en bra
Kram

Inga kommentarer: